NAVUKLA SE?! KIJA KOCKAR PONOVO NA “VOĆKICAMA”! PEVAČICA SE U AMERICI NAVUKLA NA KOCKU?! HVALI SE TIME I PROMOVIŠE MALOLETNOJ DECI?! (FOTO)

Podelite članak

Kija Kockar je već više od mesec dana na kontraverznoj američkoj turneji koja čini se ne prolazi baš tako dobro kako su organizatori zamišljali.

Dokaz tome jeste i “nula” objava sa Kijinih nastupa a poznato je da Kockareva vrlo rado deli svaki svoj korak na Instagramu kao i da voli da se pohvali sa punim klubom što eto, ponavljamo izgleda nije slučaj trenutno.

Da Kiji ipak ide po malo od ruke u Sjedinjenim Američkim Državama govore i njene objave u kojima se već nekoliko puta pohvalila kako igra poker aparate.

Pevačica je i sada kao i prošlog puta sebe slikala i snimala kako igra popularne “voćkice” te zarađuje sitne pare (moguće više nego na nastupima).

Ono što je zabrinjavajuće jeste očigledna ljubav koja se rodila između Kristine i aparata za kockanje što je i napisala na svom story-ju.

No, pored toga još veći problem od njenog problema sa kockom jeste i promovisanje iste na društvenim mrežama.

Kiju prate mnoga maloletna lica te će njeno samohvalisanje (blamiranje po kockarnicama), sigurno imati loš uticaj na sve njene pratioce, a nema ih malo.

View this post on Instagram

Ako vam je promaklo, nama nije. Miljana je pre tačno dve nedelje pretila Zoli da napušta Zadrugu za 14 dana. Evo šta se desilo protekle večeri na drugom spratu produkcije! Ekskluzivno na TREND poratalu. Link u opisu profila ili putem SWIPE UP opcije na našem story-ju. #tvpink #nedaarneric #ananikolic #karleusastar #jelenakarleusa #karleusa #diva #duskotosic #ognjenvranjes #marijaserifovic #zvezdegranda #estrada #prvatv #acalukas #cecaraznatovic #anastasijaraznatovic #lunadjogani #lunadjo #kijakockar #kija #slobaradanovic #zadruga3 #zadruga #rijaliti #dnevnitrendmagazin #mariozna . Više samo na TREND portalu www.dnevnimagazin.rs . Pratite: @dnevnitrend_magazin @mariozna_official

A post shared by Dnevni TREND Magazin (@dnevnitrend_magazin) on

 

 

Facebook Comments

Kategorije