NEKADA SU BILE NERAZDVOJNE A DANAS!!! MIRA ŠKORIĆ, OTVORENO O ODNOSU SA CECOM! “NIKADA SE NEĆEMU POMIRITI SA NJOM”

Podelite članak

Mira Škorić i Svetlana Ceca Ražnatović su dugo važile za bliske prijateljice, zbog čega je nastao pravi škon nakon što je njihovo prijateljstvo puklo. Pevačica je u nedavnom intervjuu progovorila na ovu temu i otkrila da li je pomirenje u planu.

“Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovoga sveta”, kratko je poručila pevačica.

Ona je progovorila i o Cecinoj naslednici Anastasiji, hvaleći njen uspeh i pesmu Rane.

“Za Anastasiju imam samo reči hvale. One je jedna prelepa devojka. Pokoriće i majku! Pesma joj je baš, baš popularna i ona može daleko da dogura. Novi hit je otpevala vrhunski. Od malih nogu je bila talenat i ja volim kada talentovana deca uspeju. Imamo primere da pevači guraju svoju decu, ali nije to to. Međutim, Anastasija zna da peva i verujem da će biti ozbiljna zvezda”, priča pevačica.

Mira Škorić je od ove sezone postala i stalni član ekipe Zvezde Granda, tako što pomaže Jeleni Karleuši sa njenim kandidatima, a pevačica kaže da zaista uživa u toj ulozi.

“Ivana Peters i ja smo zadužene za ono što najviše volim, a to je produciranje vokala. Jelenin tim ima najbolje kandidate. Danonoćno smo u studiju i to su zaista predivna deca. Ja sam prvi primer da festivali, takmičenja ne znače ništa. Ovo je jedna velika odskočna daska i ako se emituje na pet nacionalnih televizija, to je ozbiljan marketing i to treba iskoristiti”, rekla je Mira za Svet.

Facebook Comments

Kategorije