NOVA GODINA, NOVI MODNI ZAKONI! FASHION TREND POLICIJA PREDVOĐENA DAMIROM JELIĆEM BEZ PAUZIRANJA! EVO NA KOGA JE POZNATI MODNI KRITIČAR OVOG PUTA UDARIO! (FOTO)

Podelite članak

Poštovani čitaoci evo prošlo je mesec dana otkad je naša rubrika ugledala svetlo dana na portalu www.dnevnimagazin.rs I sa ponosom možemo da kažemo da smo ne uspeli nego izazvali pažnju  , I pomalo već brinemo kako sve ljude u isto vreme ugostiti u našoj rubrici FashionTrendPolice sa našim sudijom Jelićem jer su se sami počeli javljati I raspitivati kako I šta treba da urade da bi bili gosti u našoj rubrici.

 

U vremenu iza nas smo ugostili pevačice,  dizajnere ljude koji ne da moraju nego zaista vode računa o svom stajlingu a ja vam kao fashion sudija OBEĆAVAM u novoj 2020.godini ćemo imati veoma zanimljive goste koji će sigurno davati zanimljive komentare I ocene na stajling svojih kolega.

Neki su počeli da se poistovećuju sa nama I pišu kako smo plagijatori a ja sa ponosom kažem FashionTrendPolice Srbije je jedna I jedina….i jedina koja poseduje licencu Fashion Police iz LA, I radi uz podršu Fashion TV.

Danas ćemo se osvrnuti odnosno pričati samo o damama, I njihovim promašajima a takodjer I veoma dobrim kombinacijama koje su nosile u prošloj 2019 godini I dočeku nove 2020. Tako da ćemo prvo da  pričamo o svima poznatoj možemo slobodno reći zvezdi decenije Dragani Mirković.

View this post on Instagram

Snimljen novogodišnji i na @rtvpink ☺

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

 

Dragana Mirković je neko ko ima toliko novca da bi uvek mogla da izgleda BOGOVSKI,ali draga Dragana nekad izgledaš tako lepo I stilizovano a nekada kao danas ovo ne liči ne na ništa nego liči na vešticu iz Pepeljuge I samo još metla fali da poletiš, slobodno se javi našem fashion sudiji Jeliću koji će besplatno da da pokoji modni savet jer mnogo ceni I voli vaš rad I vaše pesme.

Jovana Dakić

View this post on Instagram

Feels like friday 13th

A post shared by JOVANA DAKIĆ (@dakicjovana) on

 

Da li se to meni čini ili je ovaj telefon malo kriv, tj da li je to neko koristio neki photoshop da bi malo stanjio obraze ili uredio svoje fotografije…Torbu je izgleda pokušala da uklopi sa maskicom od telefona koja I nije iste boje ali se Jovana nije setila dok je uredjivala fotografije da izbledi malo I boju svoje maskice.

View this post on Instagram

Mamina haljina stara 30 godina 🎈🎈🎈☝️❤

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on

Ljupka Stević

Ljupka je neko ko zaista brine o svom stajlingu I pazi šta ce I kad da obuče I iznese…Njena linija je savršena pa skoro šta god da obuče njoj lepo stoji. Pa čak I ovaj stajling mačkice grrrrrr u crvenoj varijanti, uz uzvik CRVENO NA RADOST, samo draga Ljupka ove čizme nikako ostalo je jedna dobra osmica…samo furaj napred.

 

Milica Todorović

Milica izgleda otkada pored pevanja ima I unosan biznis fastfood-a to želi da pokaže I na sebi, tako da I ovi buci buci obrazi na ovoj fotografiji kažu lepa sam ali volim I da ćoćkam I jedem dodjite u moj fastfood tu se dobro jede…Sa ovom haljinom na sebi izgleda kao neka big boss šefica nekog unosnog zanimanja….a vi ćete dragi čitaoci sami shvatiti o čemu govori.

 

Marija Šerifović

Marija sa onakvim glasom da obuče I samo  ćebe tj omota se ćebetom niko neće ni reći a ni pomisliti ništa loše o njoj I njenom stilu. Muška odela , friz I njene odevne kombinacije su ona….i ja da vidim da je Marija obukla haljinu to ne bi mogao da gledam jer ovo je jedna I jedina MARIJA ŠERIFOVIĆ, I samo tako Maro furaj dalje sve do medalje.

 

Jelena Rozga

E draga Rozgice, jeste ovih dana mnogo hladno ali ipak si ti diva, ipak si ti neko ko veoma lepo izgleda I ima šta da pokaže…na ovoj fotografiji kao da se umotala u ćebe I izašla na ulicu.. a na nogama cipelice koje mogu slobodno da nazovem sandale za pričest…izgledaju presmešno… jedna dvojčica za našu dragu Rozgicu..

 

Nina Badrić

Ova žena u poslednje vreme više nastupa u Srbiji nego u svojoj matičnoj državi. Zašto li je to tako to neka ostane Vama na razmišljanje dragi nam čitaoci…. Ovo šta ima na sebi je možda I skupo ali izgleda kao otišla sam na Pančevačku pijacu uzela materijal I omotala oko sebe…

View this post on Instagram

Such a cute top by @fashionnova 🌟

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

View this post on Instagram

💓💓💓 @prettylittlething

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

 

Sofija Milošević

Ova devojka ne možemo reći da nije lepa, ALI draga Sofija PLASTIKA, I TOLIKO UMETNOG I toliko nameštanja, toliko fotoshopa nije potrebno , kad pogedate njene fotografije na instagramu I vidite kako se ona namešta na svakoj I taj izveštačeni pogled I stav…meni je iskreno presmešan.. drago dete nisi barbie lutkica ipak I živo biće tako se I ponašaj

Nataša Bekvalac

Nataša uz pomoći savete svoje sestre Kristine zaista ima stajling vredan pažnje I pogleda I može da sa ponosom hoda srpskom javnom scenom jer sve što Kristina zamisli,Nata obuče to je sa stilom I izgleda toliko MOĆNO da ja skidam kapu I kažem samo napred I nek koncert predstojeći bude KRUNA tvoje karijere…SREĆNO I samo slušaj Kristinu…..jer žena ima tako dobre ideje I zna da radi svoj posao.

 

I na kraju , Jelena Karleuša

View this post on Instagram

About last night! 💣

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Jecu mogu slobodno da nazovem modnom ikonom, nekoga ko brine ne samo o svom stilu…nego I o stilu ljudi oko sebe..bilo da se radi o njenom mužu, pr menageru, plesačicama..svi uvek izgledaju Božanstveno , I ona je imala nekoliko puta I višak kilograma I salo koje visi sa strane …i koristila I fotoshop ali uvek je imala na sebi odeću na kojoj mogu da joj zavide I velike svetske zvezde koje su nekada zaista iskopirale njen stajling nakon nekoliko nedelja kad bi JK to obukla,bilo kako bilo modna ikona ne SRBIJE nego Balkana za 2020 godinu je definitvno JELENA KARLUŠA.

 

 

Dragi čitaoci portala Dnevni magazin I rubrike FashionTrendPolice neka vam je SREĆNA NOVA 2020. Godina I neka vam donese mnogo lepih stvari I upamtite izreku koju ja kao fashion sudija često ponavaljam medju svojim prijateljima  NISAM DOVOLJNO BOGAT DA KUPIM JEFTINU STVAR……

Dnevni TREND magazin/Damir Daniel Jelić

Facebook Comments

Kategorije