ODMAH ZVALA MAMU! KIJA KOCKAR ZAVRŠILA NA INFUZIJI! DANIMA NIJE MOGLA DA DOĐE K SEBI!

Podelite članak

Kristina Kija Kockar protekle nedelje se razbolela, a zbog toga morala je da otkaže sve poslovne obaveze i posveti se sebi.

Ona se prvo požalila koleginici Katarini Živković, s kojom trenutno boravi u Americi, te joj rekla da se ne oseća najbolje. Zatim, završila je čak i na infuziji, a prehladu je, kako se navodi, “vukla” danima.

“Sve je bilo u najboljem redu, a onda se požalila Katarini da se oseća loše. Mislila je da je reč samo o prehladi, da će mirovati dan, dva i da će to proći. Međutim, u jednom trenutku joj je toliko pozlilo da je morala da traži pomoć lekara. Otišla je ambulantu gde je primila infuziju, a lekari su konstatovali da joj je organizam, pored prehlade, loše reagovao i na promenu klime. Nakon toga se Kija osećala bolje, ali prehladu danima nije mogla da izleči, zbog čega je morala da otkaže poslednje nastupe u okviru turneje”, rekao je izvor blizak pevačici, koja je o bolesti pisala i na svom instagramu, ali nije želela da otkriva da je situacija ozbiljnija i da je završila u bolnici.

“Izvinjavam se svima za poslednje otkazane svirke, jer sam bolesna. Mislila sam da će mi biti bolje, ali nažalost nije, tako da neću raditi ni sledeće dve, već samo Kaća”, poručila je tada Kockareva, koja se ovog vikenda vraća u Srbiju, gde će nastaviti brigu o zdravlju.

Facebook Comments

Kategorije