ON IH JE RAZOTKRIO! ERIN UROŠ OTKRIO ONO ČEGA SE MAJKA IZABELE ALIJOSKI NAJVIŠE PLAŠILA! OTKRIO DA SE SLAĐE KUPALA SA OVIM MLADIĆEM IZ VILE!? (VIDEO) (FOTO)

Podelite članak

Svakodnevne prepirke učesnika rijaliti show programa “Parovi” ne samo da donose nova otkrića već i podstiču neke od bivših ukućana zemunske vile da zdušno prate ovaj program kako bi podržali svoje prijatelje ili članove porodice.

OVO MORATE DA POGLEDATE! NOVO, NOVO!!! Pregled NEDELJE Epizoda 2! Najvažnije vesti iz Zadruge 3, sa Estrade i iz Parova 8! MARIO ZNA

Neko ko se svakodnevno oglašava putem društvenih mreža jeste Izabela Alijoski čija je majka Slađa Petrović kako drugi komentarišu upala u začarani ljubavni trougao što se moglo videti protekle večeri kada je Petrovićeva pokušala da zabrani kako učesnicima tako i voditeljki da prodube priču vezanu za nju i Pava, mladića iz Rijeke.

Nakon toga, ukućani ali i gledaoci su primetili da se zaista nešto dešava između Slađe i Pava a večeras je unuk Ere Ojdanića, Uroš otkrio šokantne detalje vezane baš za njih dvoje.

Naime, Uroš i Slađa su se sporečkali u toku emisije te je on otkrio da se ona tuširala zajedno sa mladićem iz hrvatske:

“A ti Slađo, zašto ne pustite vtr, Pavao i Slađa kad su se kupali zajedno”- šokirao je Uroš misleći da ga niko nije čuo

Rezultat slika za SLADJA PAVAO PAROVI

“Što ne puštate, zbog Slađinih godina”– zaključio je Erin unuk

OVO MORATE DA POGLEDATE! NOVO, NOVO!!! Pregled NEDELJE Epizoda 2! Najvažnije vesti iz Zadruge 3, sa Estrade i iz Parova 8! MARIO ZNA

 

Facebook Comments

Kategorije