ONA JE STAVILA TAČKU I VRATILA MANIJAKE U RUPE! DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NAŠLA NAČIN DA SE OBRAČUNA SA MANIJACIMA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! FANATICI U STRAHU! (VIDEO)

Podelite članak

Popularna voditeljka Dušica Jakovljević pre nekoliko dana, tokom emisije “Zadruga – Izbacivanje” izazvala je buru komentara kada je odlučila da se javno obračuna sa nepoznatom ženskom osobom koja joj je slala uvredljive poruke.

Ovaj njen potez naišao je na podršku koju su joj dale brojne kolege i javne ličnosti koje se su se našle u istoj situaciji, a Dušica je pred kamerama emisije “Premijera” istakla da bezobrazluk ne dozvoljava.

Ja hrabrost uvek imam i stav uvek imam i nikad ne dozvoljavam bezobrazluk. Svesna sam toga da je format koji ja radim i iza kojeg stojim nešto što izaziva u ljudima emocije, i strast i ostrašćenost, koju ne podržavam. U svakom smislu treba da bude mere i ljudi treba da imaju meru – rekla je Dušica, te istakla da će se, od sada, sa svakim ko vređa nju i njenu porodicu obračunati na isti način:

Ja bih najviše volela da imenujem svakoga ko mi pošalje ružnu poruku, jer je dosta bilo, to je sve nasilje nad mojom profesijom, i svakoga ću imenom i prezimenom prozvati ko na tako gnusan način želi da uvredi mene i ne samo mene nego i moju porodicu.

Šta je Dušica još ispričala u emisiji “Premijera” pogledajte u nastavku.

Facebook Comments

Kategorije