ONI SU NAKON RIJALITIJA POSTALI MUZIČARI!! NAKON TUČA, SVAĐA, BLAMIRANJA ALI I S#KSA PRED KAMERAMA ONI SU SE OTISNULI U MUZIČKE VODE!!! (VIDEO)

Podelite članak

Mnoge devojke i momci koji su donedavno bili nepoznati javnosti popularnost pokušavaju da steknu učešćem u rijaliti programima. Oni im postaju odskočna daska za nove karijere, a mnogi su se, nezavisno od glasovnih mogućnosti, odlučili za muziku.

Danas snimaju spotove i imaju milione pregleda na Jutjubu, a poneki su profitirali i od nastupa širom regiona i dijaspore. Ovaj recept za uspeh rešila je da iskoristi i Maja Marinković, bivša učesnica „Zadruge“, koja je najavila da će ući u studio kako bi snimila svoju prvu pesmu, a u pevačice namerava da se ubroji i njena rijaliti koleginica Aleksandra Subotić, kao i Zerina Hećo.

Bivša stjuardesa, Kristina Kija Kockar, se proslavila kao prevarena žena, kada je u prvoj sezoni “Zadruge” pevač Sloba Radanović ušao u vezu sa Lunom Đogani.

Kija je još u rijalitiju pokazala pevačke ambicije, a posle izlaska je odmah snimila pesmu. Na početku je uzimala 4.000 evra po nastupu, a njena muzička karijera traje već više od godinu dana, iako su joj mnogi prognozirali da se na estradi neće zadržati duže od tri meseca.

Prvu proslavljenu starletu u Srbiji, Staniju Dobrojević, javnost je upoznala u rijalitiju “Survajver”. Nakon toga je objavila je pesmu “Umri bez mene”. Bila je učesnica “Farme” dva puta. Godine 2016. objavila je singl “Glavni akteri”, koji je za nekoliko godina dostigao 4,7 miliona pregleda na Jutjubu, ali sa nastupima je već slabije išlo. Posle početne euforije, potražnja za njom je naglo stala, pa Stanija više nigde ne peva – osim možda u kupatilu.

Pobednica druge sezone “Zadruge”, Luna Đogani, nakon izlaska iz Imaginarijuma punom parom radila je na svom pevanju. Uzela je časove kako bi uvežbala glas, a već je snimila dve pesme. Iako još ne nastupa, već je odredila cenu – 4.000 evra, što je suma kojom je startovala i njena ljuta rivalka Kija Kockar.

Kada je snimila prvu pesmu “Diskretno”, Maca Diskrecija najavila je pevačku karijeru, ali je spot zabranjen na Jutjubu zbog golotinje, pa je morala da napravi prihvatljiviju verziju. Iako je popila žestoke kritike zbog problematičnih vokalnih sposobnosti, starleta se nije predavala, pa je objavila i “Tombolu”, međutim, ispostavilo se da je ipak daleko više zaradila kao prostitutka. I sve bi bilo idealno da nije bila hapšena!

Sanja Stanković je od anonimne devojke postala je jedna od najpopularnijih starleta zahvaljujući mnogim aferama sa kojima se dovodi u vezu, ali i zbog gej romanse sa Jovanom Tomić Matorom. Sanja je prošle godine snimila pesmu u kojoj je učestvovala i Matora, a juče joj je izašao novi singl, na kojem joj je pomogao Ognjen Amidžić.

Višestruki pobednik “Parova”, Nenad Marinković Gastoz, dosta je nastupao, uglavnom po najpoznatijim klubovima i diskotekama u Srbiji, nakon što je snimio pesme “Kataklizma” i “Antidot”, koje broje 14 miliona pregleda na Jutjubu. Zapažene su mu i numere “Aritmije” i “Moj živote”, a sa Jami je pre pet meseci objavio duet “MILF”, koji ima tri miliona pregleda. Ipak, izgleda da je Gastoz, bar što se nastupa tiče, pao u zaborav.

Dnevni TREND magazin/Kurir.rs

Facebook Comments

Kategorije