ORLANDO BLUM ŠOKIRAO! BIO U CELIBATU 6 MESECI PRE NEGO JE SREO ŽENU SVOG ŽIVOTA!

Podelite članak

Orlando Blum čak šest meseci nije imao seks pre nego što je upoznao Keti Peri s kojom očekuje dete

Američki glumac Orlando Blum (43) je priznao kako se pre nego je započeo vezu s pevačicom Keti Peri (35), nije upuštao u seksualne odnose čak pola godine i sve to iz razloga kako bi upoznao ženu svog života.

Orlando Blum čeka svoje drugo dete koje će dobiti sa verenicom, pevačicom Keti Peri, ali je u intervjuu koji je dao ovih dana priznao da pre veze s njom nije bio srećan.

Priznao je to u intervjuu za “Sunday Times” pa je otkrio kako je u nastojanju da popravi svoju situaciju i raspoloženje odlučio iskoristiti prijateljev revolucionarni savet.

– Prijatelj mi je rekao da ako želim da imam ozbiljnu vezu, moram da živim nekoliko meseci u celibatu i pokušam da dobijem odgovore na neka svoja pitanja. Pitao sam se kako ću ići na zabave i koga bih sve mogao da sretnem, ali mi je odjednom palo na pamet da mogu imati vezu sa ženom samo kao prijatelj – izjavio je 43-godišnji Orlando.

Razdoblje celibata kod njega je potrajalo i više nego je planirao, tačno šest meseci.

– U celibatu sam planirao da budem tri meseca, ali sam stvarno uživao u načinu na koji se povezujem sa ženama, bolje sam počeo da se odnosim prema njima. Znam da to zvuči ludo – zaključio je i dodao da tokom tih šest meseci nije čak ni mastrubirao.

– Apsolutno ništa, bilo je to ludo i ne mislim da je zdravo ni preporučljivo – dodao je.

Bila to sreća ili ne, Orlando je nedugo nakon toga upoznao sadašnju verenicu Keti, s kojom se stvarno družio i povezao tek na dodeli Zlatnih globusa 2016. godine, iako su se pre toga sreli nekoliko puta u prolazu na nekim događajima. Sve nakon toga je istorija, a srećan par se verio se na Dan zaljubljenih 2019. godine i danas čekaju prvo zajedničko dete.

– Ona je puna iznenađenja. Osetljiva je, pametna i inteligentna. Harizmatična, ali je i direktna osoba, a njena dinamika me zaintrigirala – otkrio je Orlando u intervju.

On već ima 9-godišnjeg sina Flina s bivšom suprugom, manekenkom i bivšim Viktorijinim anđelom Mirandom Ker (36).

Njih dvoje su bili u braku od 2010. do 2013. godine, dok je Keti bila u braku s britanskim komičarem Ruselom Brendom (44) od 2010. do 2012. godine.

Njihovo dete bi na svet trebalo da dođe na leto, a planovi za venčanje će ipak pričekati neko drugo vreme.

Facebook Comments

Kategorije