OVO JE VEĆ ZA POLICIJU?! ZOLA OTKRIO DETALJE PAKLA KOJI JE PROŠAO SA MILJANOM! “PRETILA JE DA ĆE MI ZAKLATI MAJKU” (VIDEO)

Podelite članak

Lazar Čolić Zola, bivši momak Miljane Kulić je nedavno u emisiji sa Ognjenom Amidžićem, pred svima uživo u programu ispričao kakav mu je bio život sa Kulićevom van rijalitija, te i da Marija Kulić zna da je biljana navodno psihički bolesna, ali da je navodno koristi zarad novca.

Miljana je ozbiljan psihički bolesnik i poremećena osoba, to nacija mora da zna! Iako ima svoju terapiju, ona je ne uzima. Zna i njena majka da je ovo što pričam istina, jer smo Marija i ja imali problema sa njom napolju, zbog toga što nije pila svoje lekove – počeo je Zola, pa nastavio:

– Ovo nije šala i neko bi morao da reaguje. Njena majka je najbolje upućena u njeno zdravstveno, a pre svega psihičko stanje, ali joj je novac bitniji od vlastitog deteta.  Važnije joj je da zarađuje novac u rijalitiju preko nje, nego da joj pomogne – rekao je Lazar i dodao da je on hteo da joj pomogne, kao i da je bilo momenata kada je ona bila “normalna”:

Lazar Čolić

– Postojali su momenti kada je ona bila normalna i tada mi je takva odgovarala. Nadao sam se da će se promeniti, jer mi je obećala da će se potruditi. Međutim, nikada se to nije desilo. Naprotiv, u napadima histerije i panike, pretila mi je smrću i da će zaklati moju majku. Bojao sam se i za sebe i za svoje najmilije. Sve ovo pričam, zato što ovoj devojci treba da se pomogne. Ako neće njena majka, onda mora neko drugi da reaguje – rekao je zabrinuto Zola.

Miljana Kulić

Dok je Lazar pričao sve ovo, Miljana se krstila i smejala, dok se Čolić vraćao na sve ružne reči koje je Miljana uputila Lepom Mići, Vladimiru Tomoviću, Janjušu…

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Dnevni TREND magazin/SrbijaDanas

Facebook Comments

Kategorije