OVO SU SVI ČEKALI! VRAĆA SE BOJANA RISTIVOJEVIĆ! VODITELJKA NAKON PAUZE PONOVO NA MALIM EKRANIMA!

Podelite članak

Bojana Ristivojević svoju voditeljsku karijeru nastaviće na televiziji Prva, piše Kurir.

Bivša voditeljka televizije Hepi, nakon što je napustila ovu kuću, bila je na višemesečnoj pauzi, dok nije ušla u pregovore sa Prvom. Čelnicima ove medijske kuće dopada se kako je Ristivojevićeva obavljala posao voditelja, pa sada s njom vode pregovore za emisiju “150 minuta”.

Резултат слика за bojana ristivojevic PAROVI"

– Bojana je bila popularno TV lice i gledaocima se dopadao njen rad i dok je bila voditeljka rijalitija “Parovi”. Njena dikcija, prijatan izgled, spontanost i profesionalnost su primećeni sa TV Prva i prvenstveno im se dopala ideja da se pridruži Dejanu Panteliću kao pijačanje “150 minuta”. Ipak, pošto televizija ima u planu još neke formate, za sada nije sasvim sigurno da li će se Bojana pridružiti Panteliću ili će samostalno voditi neku drugu emisiju. Pregovori su još u toku – navodi izvor sa ove televizije.

– Na sastanku sam, kad završim, javiću se – poručila je ona, ali se to nije dogodilo.

Ristivojevićeva se prvi put pojavila pred gledaocima u emisiji “Dobro jutro, Srbijo” na TV Hepi, nakon što je učestvovala u rijalitiju “Maldivi”. Od 2015. uspešno je vodila nekoliko sezona “Parova”, a bila je i poznato lice emisije “Provodadžija” u ovoj medijskoj kući. Međutim, prošle godine dala je otkaz na Hepiju, pa se nekoliko meseci nije nigde pojavljivala. Ipak, uskoro je možemo očekivati na taleviziji koja takođe ima nacionalnu frekvenciju.

Dnevni TREND magazin/Kurir.rs 
Facebook Comments

Kategorije