PA DA LI SU REALNI?! DAVID I ANA NA METI OPTUŽBI! KOPIRAJU LUNU I SLOBU! KADA VIDITE FOTKE SVE ĆE VAM BITI JASNO! BUDITE MALO KREATIVNIJI! (FOTO)

Podelite članak

David Dragojević i Ana Korać ne razdvajaju se otkako su ušli u rijaliti, a on je napravio potez koji je često Luna Đogani radila kada je bila u vezi sa Slobom Radanovićem.

Naime, kada se Ana probudila pored svog dečka, on je počeo da joj ljubi stopala. Kada je završio sa jednim, Koraćeva je Dragojeviću pružila i drugu nogu, kako bi ljubio i drugo stopalo.

Uprkos prognozama mnogih da njihova veza neće uspeti, Ana i David svakim danom sve više uživaju u svojoj romansi, a sada im je još lepše kada zajedno borave u Beloj kući.

Rezultat slika za LUNA SLOBA STOPALA

OVO SE NE PROPUŠTA! OVO JE PRAVA POZADINA DISKVALIFIKACIJE ZONJIĆKE I BRUTALNE KAZNE KOJU JE DOBILA IVA GRGURIĆ! SVE SU VAS LAGALI! OVO JE PRAVA ISTINA!

View this post on Instagram

Sada ovako a uskoro samo na TREND portalu www.dnevnimagazin.rs @dnevnitrend_magazin saznajte zašto je Mitrović diskvalifikovao Zonjićku i brutalno kaznio Grgurićevu. Nisu u pitanju zabranjene supstance i pominjanje istih a pošto dotični Ljubinko ruši sve klipove na svim platformama ako želite zabranjeni video pišite i šaljem. Special thanks to @amazonke__tim . @marijanaa_zonjic @dalila_dragojevic_official #zadruga3 #zadruga2 #zadruga #ivagrguric #stefankaric #miljanakulic #marijakulic #zeljkomitrovic #milicamitrovic #tvpink #lunadjogani #lunadjo #kijakockar👑 #markomiljkovic #slobaradanovic #daliladragojevic #anakorac #lepimica #dnevnitrendmagazin #mariozna . ne zaboravite da udarite dugme za praćenje

A post shared by Mario ZNA (@mariozna_official) on

Facebook Comments

Kategorije