PA OVO JE HIT!!! ANABELA NIJE ZNALA DA JE U PITANJU KIJINA KNJIGA ALI JE REAGOVALA URNEBESNO!? SADA SE ČEKA KIJIN ODGOVOR?! (FOTO) (VIDEO)

Podelite članak

Anabela Atijas odgovarala je na pitanja o misterioznom predmetu, koji je u stvari bio knjiga Kristine Kije Kockar.

HIT NAD HITOVIMA! OVO SE NE PROPUŠTA!”HAOTIČAN VIKEND SA MARIO ZNA” ŠTA SE DESILO NA ESTRADI I U RIJALITIJU U PROTEKLIH 48h

“Mnogo mi je izražen periferni vid zato što sam ćorava na sve strane i taj odlično radi”, rekla je Anabela, a onda je Ognjen predložio da se televizori u njenom okruženju ugase kako ona ne bi znala o čemu se radi.

Potom je počela da odgovara na pitanja, ali su njeni odgovori ukazivali kao da ipak zna o kom proizvodu se radi. Pitali su je da li bi koristila taj proizvod, kupila ga Luni, ko ga koristi od javnih ličnosti, koje su mu prednosti i mane… a pevačica je momentalno oplela po knjizi, a time i indirektno po njenom autoru.

“Prednosti su što dobiješ sve informacije za goste koji gostuju u tvojoj emisiji, a obrnute, mane su zato što ti ustvari živiš život koji gosti pričaju”, rekla je Anabela.

“Gde bi koristila ovaj proizvod kada bi ga koristila?”

“U WC”, bio je Anabelin odgovor.

“Za kraj, šta je najbolja stvar kod ovog proizvoda?

“Zato što ode u WC šolju i pustiš vodu”.

Kada su joj pokazali o čemu se radi, Anabela je i sama rekla kako joj sigurno niko neće verovati da nije znala da je u pitanju Kijina knjiga, a da je ona samo osetila neku negativnost.

HIT NAD HITOVIMA! OVO SE NE PROPUŠTA!”HAOTIČAN VIKEND SA MARIO ZNA” ŠTA SE DESILO NA ESTRADI I U RIJALITIJU U PROTEKLIH 48h

Dnevni TREND magazin/Kurir.rs

 

Facebook Comments

Kategorije