POBEDU NA ZADRUGOVIZIJI ODNELI SU ONI! STRUČAN ŽIRI DONEO ODLUKU ALI PUBLIKA JE PRESUDILA! (VIDEO)

Podelite članak

Zadrugari su ove noći imali priliku da se u što boljem svetlu pokažu na specijalnoj “Zadrugoviziji” gde su imitacijom pokazali koliko su zapravo duhoviti i vešti.

HOĆEŠ POSAO?!

Nakon što su glasali predstavnici sedme sile, usledilo je i glasanje stručnog žirija koji je pomno pratio nastupe svih zadrugara.

Članove stručnog žirija činili su Kristina Kija Kockar, Dragica Radosavljević Cakana, Maja Nikolić, Ljupka Stević i Nenad Sinđelić Gastoz.

Zadruga

Odlukom stručnog žirija pobedu su odneli Zorica Marković i Filip Đukić sa osvojena 52 poena, a njima je voditelj Ognjen Nestorović im je saopštio da su kao nagradu dobili boks cigareta, paket slatkiša, slaniša, kozmetike, kafu, obuću šafran i novčanu nagradu od 5000 dinara.

Zadruga

Publika je takođe imala priliku da daj svoj glas, a ovoga puta najveći broj glasova milionskog auditorijuma dobili su Mima Živković, Marko Miljković i Stefan Karić, te su oni osim Fejsbuk glasanja pobednici i putem SMS glasova. Pobednička ekpia je dobila boks cigareta, kafa u iznosu od 400 grama, paket slatkiša i slaniša, za muškarce karton piva i litar viskija i novčanu nagradu od 10000 dinara.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Facebook Comments

Kategorije