POKUŠAVAO NA OBA MESTA?! MIKI ĐURIČIĆ SE PARALELNO VIĐAO SA SUZANOM PEROVIĆ I TRUDNOM MU DEVOJKOM?! KOMŠIJA GA TUŽAKAO! OVO SU SVI DETALJI!

Podelite članak

Miki Đuričić priznao je da mu je devojka trudna, a onda se oglasio njegov komšija koji tvrdi da im tu devojku Miki nije predstavio.

SADA TRAŽI OPROST OD NJE! MILJANA KULIĆ NAKON UVREDA KOJE JE UPUTILA LUNI I GAGIJU SA SUZAMA U OČIMA POKUŠAVA DA SE VADI! “POGUBILA SAM SE”

“Ja sam bio kod njega na slavi početkom januara, ali nije bila ta devojka, ni Suzana Perović “, počeo je priču Mikijev prijatelj za “Star”.

“Kako mi je rekao, mlađa je od njega i tu je iz jednog sela pored Kupinova. Znaju se od ranije, čak je i Suzana zna, ali kao njegovu drugaricu. Mnogo je srećan, tačnije iznenađen jer je ceo život mislio da ne može da ima decu i da je sterilan.”

“Sa njom se viđao uporedo dok mu je Suzana dolazila u posete, ali čim je saznao da je devojka trudna, prestao je da se javlja Suzani jer mu je neprijatno”, dodao je on, pa zaključio:

“Suzana je sve manje dolazila u Kupinovo, što zbog komšiluka koji ju je uhodio, što zbog sina Nikole koji pravi probleme tokom poslednjih par meseci.”

E MOJ TOMOVIĆU! ĐETIĆ IZNEO ŠOKIRAJUĆU INFORMACIJU: “SRBIJA IMA SAMO TRI GRADA”! INTERNET GORI ZBOG OVOG PROPUSTA!!!

Dnevni TREND magazin/Star

Facebook Comments

Kategorije