POLUDEĆE KADA OVO ČUJE! OGLASILE SE SESTRE EDISA FETIĆA! PRVI PUT PROGOVORILE PA PRIZNALE DA PORODICA NE PODRŽAVA VEZU NJEGA I DRAGANE MITAR! EVO ŠTA SU SVE REKLE O ZILHI!

Podelite članak

Sestre ovog zadrugara iskreno i bez dlake na jeziku govorile su o svemu što se dešava u Beloj kući.

OVO JE HIT HITOVA! REŠITE SVE VAŠE PROBLEME! ODMAH!

Ekipa jednog beogradskog portala bila je u Novom Pazaru gde je danas bilo održano suđenje Edisu Edu Fetiću. Njega je, još uvek zakonita supruga, Zilha Karišik tužila za izdržavanje dece, odnosno od njega je zahtevala 40% od zarade u rijalitiju.

Tom prilikom smo u Fetićevom rodnom gradu sreli i njegove sestre Zajdu Fetić Dalidu Đulović sa kojima smo porazgovarali o ovom zadrugaru.

On je ovde mnogo cenjen i poštovan, nije što mi je brat, ali tako je. Mislim da je u Zadruzi drugačiji nego što je napolju. Tamo ima dosta ljudi, različitih temperamenata, karaktera… On je navikao na neku mirnu sredinu, na normalno življenje i onda mu sve to teško baš pada – rekle su Edove sestre i dodale:

Pratimo “Zadrugu” 24 sata sedam dana u nedelji, nikad je više nismo pratili. Nekad nam bude baš baš teško, ali kažemo da je on dovoljno jak i da može da podnese to, pokazuje nam da može. Kad vidimo njegov osmeh, sve nam bude lakše.

Iako podržavaju svog brata, sestre mu ipak ponešto i zameraju:

Zameramo mu to što nije on on. On je jedan veliki šaljivdžija, jedan veliki čovek, mislim pokazuje dosta on ali nije to na način na koji treba da pokazuje.

OVO JE HIT HITOVA! REŠITE SVE VAŠE PROBLEME! ODMAH!

Svoju vezu sa Draganom Mitar Fetić je obelodanio pred kamerama televizije Pink, a njegovi najbliži su znali za ovu aferu.

Za Draganu smo znali, ali mnogo malo. Bili smo upućeni, a koliko nam je pričao, pa isto koliko i tamo. Dosta je zatvoren, dosta, dosta, tako i prema nama, prema ocu i majci. Posebno prema nama, sestrama, on nas je čuvao uvek, pa je i sad gledao nas da zaštiti od toga – rekla je Zajda Fetić.

Fetićeve sestre ne kriju koliko je on cenjen i poštovan u Novom Pazaru, ali vezu sa Mitrovom njegova porodica ne podržava.

Mi kao porodica ne podržavamo Edisa i Draganu. Podržavamo isključivo Edisa, Draganu i Edisa ne. Ja sam tu iza njegovih postupaka. On čovek ima 40 godina, ne mogu da mu kažem “Treba ovako, treba onako”. Dosta sam mlađa od njega, ali mogu da kažem da ne podržavam vezu Dragane i Edisa. Njega u potpunosti za sve podržavam, ali bez nje – rekla je Zajda.

Kako Zilha sa troje dece živi u Novom Pazaru, zanimalo nas je da li se Edova prodica javlja bivšoj snajki na ulici i kakvo mišljenje imaju o njoj.

Nismo je još sreli, ali svako bismo joj se javili i pozdravili se sa njom. To je majka naše dece, deca su svaki vikend kod nas. Mi smo sa tom ženom deset godina živeli, mi nemamo reči za nju. To je mnogo dobra žena. Kod njih je prestala ljubav jednostavno – rekla je Edisova sestra Dalilda Đulović.

OVO JE HIT HITOVA! REŠITE SVE VAŠE PROBLEME! ODMAH!

Dnevni TREND magazin/Pink.rs 

Facebook Comments

Kategorije