POZNATI GLUMAC IZ FILMA “SAM U KUĆI” PRVI PUT PROGOVORIO O DEŠAVANJIMA NA IMANJU MAJKLA DŽEKSONA!

Podelite članak

Mekoli Kalkin prvi put progovorio o dešavanjima na ranču Majkla Džeksona.

Glumac Mekoli Kalkin prvi put je otvorio dušu na temu odnosa sa pokojnim kraljem popa Majklom Džeksonom.

Резултат слика за MACOLI CULKIN

Mali Mekoli se družio sa 22 godine starijim pevačem i često bio gost na njegovom ranču “Nedođija”, gde su drugi dečaci doživeli zlostavljanje i to opisali u dokumentarcu koji je “zapalio” javnost.Kalkin, zvezda filmova “Sam u kući”, pričao je za “Eskvajer” i kategorično demantovao da je ikada doživeo išta neprilično, a kamoli zlostavljanje, od strane kralja popa.

“Da sam imao nešto da ispričam, odavno bih ispričao. Majkl meni nikada nije ništa radio. Ja nisam video da nekom drugom nešto radi. Ako me pitate zašto sam ćutao sve ove godine, probaću da vam ispričam jednu priču. Kada je izašao dokumentarac ‘Leaving Neverland’, sreo sam Džejmsa Franka, leteli smo zajedno avionom. Pitao me je kako sam, i odmah pitao, e, jesi gledao onaj dokumentarac? Okrenuo sam se ka njemu i pitao, hoćeš da možda pričamo o nekom tvom mrtvom prijatelju? Shvatio je. Postideo se i rekao da neće”, prisetio se Mekoli.

On je 2005. svedočio u korist Džeksona na suđenju za zlostavljanje dečaka od 13 godina koji je bolovao od raka.

Резултат слика за MACOLI CULKIN

“Sreo sam ga u toaletu suda. Izgledao je iscrpljeno. Rekao mi je – bolje da ne pričamo sad, neću da ti utičem na svedočenje. Ali šalio se. Zagrlili smo se i pozdravili. To je poslednji put da sam ga video.”

Kralj popa preminuo je od prevelike doze lekova 2009. godine, a nikada nije osuđen za zlostavljanje. Dokumentarac “Leaving Neverland” bacio je novu svetlost na događaje na ranču kralja popa. Posle emitovanja filma, porodica Majkla Džeksona podnela je tužbu i zatražila odštetu od čak 100 miliona dolara.

Facebook Comments

Kategorije