PRIJATELJ IVE GRGURIĆ KOJEG JE PREBIO VLADIMIR TOMOVIĆ TRAŽI 3000 EVRA I JAVNO IZVINJENJE! TOMOVIĆ MU OVO NIJE PREĆUTAO! EVO ŠTA JE REKAO!

Podelite članak

Vladimir Tomović fizički se obračunao sa drugom Ive Grgurić, Dinom Subašićem 31. decembra prošle godine u rijalitiju “Zadruga 3”.

Dino je sada navodno imao zahtev za Tomovića da mu se izvini i uplati mu 3.000 evra zbog vređanja na nacionalnoj osnovi. Vladimir je sada poslao javnu poruku Dinu preko društvenih mreža.

Vladimir Tomović

– Lepo je sve ovo napisano. Nema šta. Povrede i duševni bol stanu u jedno izvinjenje i 3000 evra. E sada… ili je standard u zemljama Evropske unije nizak pa “povrede” prodaju tako jeftino ili dragi Dino ne ceni sebe toliko pa jeftino prodaje telo. Elem, kako god okrene, ja sam spreman za vansudsko poravnanje. Dakle, nije problem javno izvinjenje tom gospodinu, nije problem duševne bolove izlečiti sa 3000 evra. Samo će morati da ispuni jednu formalnost pre toga – da me poljubi u g***cu. Vidimo se na sudu – napisao je Tomović i jasno stavio do znanja Dinu da će sve rešiti na sudu.

Facebook Comments

Kategorije