PROGOVORIO ĐOLE ĐOGANI! GAGIJEV BRAT IZNEO NIZ OPTUŽBI NA ANABELIN RAČUN! RASCOPALA JE GLAVU ANDREJU, GAGIJU NABILA FLAŠU U USTA?! (VIDEO)

Podelite članak

Đole Đogani je odlučio da ispriča svoju stranu priče i ujedno demantuje reči Aabele i Andreja Atijasa.

“Počinjem da razmišljam da su mama, ćerka i Andrej skovali plan kako da lako sa svađama, optuživanjem drugih zarade lake pare, a inače njima nije teško da to rade oni takvim životom i žive. Kod njih je rijaliti zapravo njihov život, samo to sada rade pred kamerama bez stida i blama, prvo histerija, tuča, vikanje, blamaža, govor mržnje… A onda se smire, pa čak i lepo mirno pričaju, koga to oni foliraju? I mislim da je bio dogovor da Luna uđe pošto duguje 25.000 evra za spotove i pesme, pa Anabela poludi zbog pisma, pa ovaj neizlečivi muz Andrej podržava njihovu priču i ko zna šta su još skovali kao plan, pitajte Andreja neka kaže da je Anabela njega pre par meseci tukla stolicom, rascopala mu glavu”, ispričao je Đole i dodao:

“Ova žena Anabela je Gagiju zbog novinske neproverene informacije ušla u stan i gurnula mu je flašu u usta, istukla ga bezbroj puta, kada ona pita “kad je to bilo” ? Gagi ne može svega da se seti, ali seća se moja sestra pošto svaki put posle svađe se iskrade i dođe u Zemun oko dva sata iza ponoći. Pa zar ljudi ne vide te njihove histerije, to polivanje to bacanje flaša kako na Gagija tako i na Marka, kako ona ima pravo da udara Marka, zabranjuje ljubav, što se ona uopšte meša u to, pa brate idi leči ovog tvog narkića i na kraju kako da svi muškarci postanu narkomani kada spanđaju sa tobom. Pouzdano znam da su svi bili dobri ljud pre Anabele. A tvoja cela porodica tri kolena unazad posećuje psihijatrije. Naravno da ja nisam ništa niti pisao niti bio u komunikaciji sa porodicom Bukva ili Đogaj od kad se moj brat razveo”, zaključio je Đole.

Podsetimo, Andrej je za jedan medij potvrdio kako je Đole slao preteće poruke Luni.

NE PROPUSTI! MARIO ZNA! NAREDBE SE MORAJU POŠTOVATI!

Dnevni TREND magazin/Blic.rs 

Facebook Comments

Kategorije