AUU!!! ŠABANOTI NE POSUSTAJE!! SADA JE IZNEO SAV PRLJAV VEŠ IVANA MARINKOVIĆA! ISPROZIVAO GA BRUTALNO! “VIŠE JE KER NEGO ŠMEKER, ON JE NESREĆAN ČOVEK”

Podelite članak

Koliko god gledaoci pomislili da se nakon rijalitija u toku pauze između sezona rijalit ne nastavlja u spoljnom svetu, toliko su se prevarili.

Naime, kada je reč o bivšim učesnicima vile “Parova” i nije bilo nekih većih prozivki sve do sad. Po svemu sudeći Ivan Marinković pored toga što je zadobio velike simpatije malog broja svojih fanova zadobio je i velike protivnike ne samo u vidu gledalaca (gladaoca, kako on kaže pogrešno) već i od strane bivših cimere koji pa slobodno se može reći “nemaju oči da ga vide”.

Kada je reč o kreativnosti u prozivkama onda na prvo mesto po istim izbija Goran Kostić Šabanoti koji je kako je i sam rekao odlučan da nauči Ivana Marinkovića osnovama kulture:

“Marinković je u prošloj sezoni je dobio dosta “aplauza ” što od Jelene Ilic, što od ukućana , a ni na ulici nije bolje prolazio. Izmedju rijalitija je bio poznat po kradji delikatesa i zickanju od mojih drugara za pljuge i za salamu jogurt. Šmeker ? Više je ker nego šme.” – počeo je Šabanoti
“Zamolio sam ga za jednu uslugu i on je odmah razglasio svima. Radio Mileva sa Taša je prosto kao osoba zaražena stomačnim virusom. Sve mora da izbaci iz sebe i uneredi okolinu. Zlobne provokacije nesrećnog čoveka donele su mu titulu jednog od najboljih rijaliti igrača, ali džaba”- nastavio je on

“MARIO ZNA” BRENA UVRAČALA ACU LUKASA?! S KIM ĆE MILJANA KULIĆ ZATRUDNETI!

“Najpoznatiji bivši muž, zvezde Goce Trzan sada kažu zivi na visokoj nozi. Da nije obuo Jelenine štikle ?Ako su 2 parčeta mesa mrtve životinje u tanjiru i paprike luksuz, onda dobro. 
I tako ce maneken kineske konfekcije i Goca Tržan iz Kopašnice čije mesto ne može ni gps da nađe, već je koristila mahovinu i zvezdu severnjaču do Beograda biti opet stanari Vile u Zemunu. Ide zima, ogrev skup, treba misliti unapred. Posle spavanja na klupi i haustor u zgradi ti dodje kao hotel, a ne prelepa Vila Parova.”-zaključio je Šabanoti koji
Facebook Comments

Kategorije