BATINJANJE PIJANOG ČOVEKA! JELENA ILIĆ NA VIŠE NAČINA IZUDARALA IVANA MARINKOVIĆA! IZGUBIO MOĆ GOVORA, NE MOŽE DA HODA! ZBOG OVOGA SE IDE U ZATVOR!? (VIDEO)

Podelite članak

Izolacije su prepuno od sinoć u vili “Parova”, produkcija nije imala dovoljno mesta za sve ukućane koji su prekršili pravila a jedna od ukućanki je opet, po ko zna koji put na najbrutalniji način izdarala svog dečka koji je doduše pijan kao i obično teturao po velelpnoj vili.

Naime, nakon što su ga drugi ukućani izvređali ali i njegovu lepšu polovinu, Ivan Marinković je pošao u potragu za svojom lepšom polovinom Jelenom Ilić. Vidno pijan Marinković se jedva kretao, teturao bez moći govora ali sasvim dovoljno da isprovocira Ilićevu kojoj je ovo bio pedeseti put da pretuče svog čoveka.

Kada je došao za njom, Ivan je mortus pijan pokušavao da otvori vrata “Merlinove sobe” u kojoj je bila Ilićeva što je na posletku i uspeo a onda je usledilo batinjanje.

Najpre su se u tajnoj sobi okupili ostali ukućani koji su zbijali šale sa njima dok je nepokretni i skoro van svesti Marinković sedeo u stolici a Ilićeva iznad njega.

Jelena je “penila” i besnela što kako je navela će zbog njega opet morati u izolaciju a Ivan ju je samo gledao što je izazvalo ogromnu gnev kod nesvršene novinarke.

Ona je prvo počela da ga davi i da ga udara po licu da bi nakon toga dok ju je držalo obezbeđenje, nekoliko puta iz sve snage Marinkovića udarila nogom po glavi. Ivan bez moći pokreta nije mogao ništa sem da trpi udarce a Ilićeva je na kraju sprovedena u izolaciju gde je provela celu noć .

Kako je sve to izgledalo pogledajte u necenzurisanom videu ispod teksta:

 

Facebook Comments

Kategorije