BIVŠI UČESNIK PAROVA CEO SE ISTETOVIRAO! DA STVAR BUDE JOŠ DRAMATIČNIJA NA SEBI NOSI SLIKU NAJVEĆEG NARKO DILERA NA SVETU! (FOTO)

Podelite članak

Bivši učesnik rijaliti show programa “Parovi” ali i pripadnik jedne od navijačkih grupa bazirane na južnoj tribini stadiona JNA, Đorđe Tomić rešio je da još više zaintrigira javnost.

Bokser i budući otac ali i suprug Đine Marjanović nanovo je rešio da izazove razne komentare na društvenim mrežama te je sa svojim fanovima ali i drugima podelio fotografiju na kojoj se jasno vidi da se nalazi u Tatto studio i da je njegovo tetoviranje u progresu.

Sve bi prošlo bez ikakve pompe jer tetovaže ima skoro svaki učesnik rijalitija no ono što je Tomić uradio, tačnije ono šta mu je tatto majstor nacrtao preko cele noge izazvalo je veliku polemiku.

OCENJUJEMO! KOJI RIJALITI JE BOLJI! ZADRUGA ILI PAROVI!! “MARIO ZNA”

Đole je rešio da oda počast jednom od najvećih narko bosova na svetu te je njegov lik istetovirao na butini.

Nakon što je objavio vest i sliku da je istetovirao Pabla Eskobara usledili su brojni komentari no kao i svaki put kada je Đorđe u pitanju više su se mogli pročitati oni pozitivni. Da li se to Đorđe sprema za ulazak u osmu sezonu parova ostaje nam da vidimo u svakom slučaju Đina i on za sada uživaju na slobodi.

Facebook Comments

Kategorije