BIZA DON KRENUO ZA ZEMUN! ULAZI U PAROVE VEČERAS?! MAFIJAŠ IZ KRUŠEVCA NAPRAVIĆE TOTALNI LOM! (FOTO) (VIDEO)

Podelite članak

Ivan Mitrović poznatiji kao Biza Don Kruševca izazvao je veliku buku kada je najavio da je potpisao ugovor sa Happy televizijom te da ulazi u osmu sezonu rijaliti show programa “Parovi” da bi ubrzo nakon toga došlo do nesporazuma između njega i produkcije koja je kako je on nekoliko puta do sada izjavio izričito obećala da će mu obezbediti sve uslove koje je on zahtevao a među kojima je i borba sa Kristijanom Golubovićem. 

Biza je vrlo aktivan na društvenim mrežama i svakodnevno obaveštava svoje fanove o trenutnoj situaciji vezanoj baš za “Parove” a poslednja u nizu tih vesti je ta da je Don Kruševca krenuo za Beograd. 

TREND magazin je došao u posed fotografija koje su nastale jutros od strane njegovih administratora koji su ga fotografisali pred polazak za Beograd.

Vidno spreman i naoštren, Ivan Mitrović Biza spakovao je svoje stvari, seo u svoja kola i zaputio se ka Zemunu a s obzirom da je za večeras najavljeno i spektakularno otvaranje, tj. početak osme sezone rijaliti show programa “Parovi” jasno je gde se tačno zaputio.

Da li će ući večeras u lukzusnu zemunsku vilu ili će pokušati da lobira kod produkcije kako bi mu bili ispunjeni uslovi ostaje nam da vidimo večeras kada će se u vilu useliti i prvi ukućani.

HIT VIDEO “MARIO ZNA”! KOJI RIJALITI JE BOLJI! PAROVI ILI ZADRUGA!

Facebook Comments

Kategorije