BLAMAŽA, SKANDAL I SRAMOTA!? IZABELA ALIJOSKI IZJAVILA LJUBAV KADRI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ALI JE “UKRALA” TEKST KOJI JE VEĆ RANIJE NAPISAN!? POTVRDILA TVRDNJE DA JE SVE GLUMA!?

Podelite članak

Od kada je vilu “Parova” naprasno napustio Elvin Kadrić Kadra njegova lepša polovina  Izabela Alijoski radila je sve kako bi njihovu ljubav sačuvala i ako je boravila u vili dok je on planirao karijeru van iste. (što mu nije pošlo za rukom)

Njih dvoje su po njenom izlasku iz “Parova” započeli zajednički život u jednoj sobici u njegovom rodnom mestu ali svakodnevno ne propuste da obraduju svoje fanove novim objavama na društvenim mrežama.

Pre samo nekoliko dana Kadrić je proslavio svoj  rođendan gde je jedna od glavnih organizatorki bila mlada beograđanka no ono što je bilo čudno je to što se na tom slavlju nije pojavio dobar deo njegove najbliže rodbine a da bi ova činjenica bila stavljena po strani pobrinula se Alijoska no ne namerno.

Naime, ona je Elvinu Kadriću Kadri izjavila ljubav putem objave na društvenim mrežama i rastopila najhladnija srca da bi je ubrzo fanovi potpuno raskrinkali uporedivši njen tekst sa tekstom koji je tog dana ranije isplivao na društvenim mrežama.

Izabela je tako prekopirala dobar deo teksta te ga iskoristila u čestitci za koju mnogi smatraju da je trebala da bude unikatna ukoliko oseća pravu ljubav prema Elvinu.

 

Facebook Comments

Kategorije