ČIJA JE KRUNA!? FINALE PAROVA JE ZA TRI DANA? GLASJTE U TREND ANKETI! KO ĆE ODNETI POBEDU U SEDMOJ SEZONI RIJALITIJA “PAROVI”!? (ANKETA) (VIDEO)

Podelite članak

Ako se može izabrati dan i trenutak u kojem je sedma sezona rijaliti show programa “Parovi” dobila sasvim novi zamajac onda je to jučerašnje veče u toku koje je voditeljka Anđela Lakićević na opšte oduševljenje učesnika sedme sezone ovog rijalitija objavila zvaničan početak kraja desetomesečne borbe i tačan datum finala koje je na programu 13. Jula.

Nakon što je voditeljka prenela srećne vesti i uzbljivi kraj nedelje oglasila se i produkcija koja je je njene reči potvrdila a parovi su proslavili ove veti uz trubače jer se bliži njihov izlazak ali i šansa da osvoje glavnu premiju.

“Linije su otovrene, glasajte za onog koga želite da sačuvate i za koga želite da pobedi”- rekla je Lakićevićeva

Deset meseci nedeljnih preseka doveli su do takvih rezultata da se ni danas ne zna ko je favorit i da će borba biti neizvesnija no ikad i baš iz tog razloga redakcija TREND-a rešila je da organizuje ANKETU u kojoj ćete moći da date glas za svog favorita.

Anketa je otvorena do trenutka do kada traju parovi, tačnije do samog finala u toku kojeg ćemo napraviti presek i uporediti rezultate.

GLASAJTE ZA SVOJE FAVORITE I DOKAŽITE I PRE FINALA KO JE POBEDNIK OVE SEZONE RIJALITIJA “PAROVI”

KO ĆE POBEDITI U PAROVIMA? GLASAJTE ZA SVOG FAVORITA!

 

Facebook Comments

Kategorije