CIRKUS U PAROVIMA! VESNA RIVAS NAPUSTILA EMISIJU, PLAČE IZ SVEG GLASA! “J#BETE ME OVDE”! HAOS NA POPULARNOM PAROGRAFU!!!

Podelite članak

Veliki deo gledalaca nije ni sumnjao da će večeras na čuvenom “Parografu” biti pravo ludilo kada su saznali da je ove nedelje poligrafskom ispitivanju podvrgnuta Vesna Rivas no niko nije mogao ni da zamisli da će se pravi haos desiti već na samom početku emisije.

Naime, Rivasova se posebno doterala za ovaj spektakl a kada je došla do čuvene fotelje na kojoj sede ispitivani učesnici krenuli su problemi. Najpre ju je Marinković optužio da je ceo poligraf namešten da bi rekao nešto što se već nekoliko puta ponavljalo.

Marinković joj je ponudio čak 1000 evra da odgovori na pitanja da je spavala sa Nikolom Jovanovićem Conjom na Kopaoniku što je Vesna odbila nakon čega je demonstrativno napustila emisiju.

Ubrzo nakon toga Rivasova je počela da plače i zahtevala je tj. ucenila produkciju da neće učestvovati u emisiji ukoliko Marinković, Šogorović i Mili ne budu eliminisani iz programa.

Kako bi se smirile strasti, produkcija je uslišila molbe Rivasove te poslala svu trojicu u dvorište odakle će posmatrati i komentarisati Vesnin “Parograf”.

Facebook Comments

Kategorije