EKSKLUZIVNO! ELVIN KADRIĆ USKORO NA PROBI U POZNATOM HOLANDSKOM FUDBALSKOM KLUBU ALI TO NIJE SVE! KREĆE I NA GLASOVNO USAVRŠAVANJE! BLISTAVA KARIJERA GA ČEKA, ZAHVALJUJUĆI OVOM ČOVEKU!?

Podelite članak

Koliko god Elvin Kadrić “Kadra” pokušavao da ostane anoniman ili “STELT” i koliko god izbegavao oglašavanja na društvenim mrežama i time davao prostor raznim medijima da spekulišu, ponekad i lažu svoje čitaoce Dnevni TREND Magazin uvek dođe do pravih i proverenih informacija kao i fotografija koje potkrepljuju članak, tako je i ovaj put.

Redakcija Dnevnog TREND Magazina došla je u posed fotografija koje su nastale pre samo sat vremena u Mostaru na kojima možete videti kako Elvin uživa sa svojim prijateljima ali i do najnovijih informacija koje se tiču mladog Sarajlije.

Naime, kako je za naš portal izjavio izvor blizak Kadriću “on uskoro odlazi za Holandiju gde će učestvovati u probama za nekoliko fudbalskih klubova a sve uz pomoć doktora Alena Azarića koji ga je preporučio svom prijatelju i našem proslavljenom reprezentativcu Željku Petroviću koji je inače jedan od najcenjenijih trenera u prvoj Eredivisie ligi. “ no to nije sve.

“Pored toga što se Elvinu smeši provereno odlična sportska karijera ukoliko ispuni sve potrebne uslove on je uz pomoć Azarića dobio i šansu da usavrši svoje glasovne sposobnosti i to kod Maje Odžaklijevske” – završio je izvor

 

U fotografijama ispod teksta pogledajte kako se Elvin trenutno provodi:

Elvin sa prijateljima uživa u čarima Mostara

Doktor Azarić ugostio Kadrića u svom rodnom gradu

 

 

Facebook Comments

Kategorije