EVO GDE JE KADRA OVOG MOMENTA! ELVIN NIJE NI BLIZU BEOGRADA KAKO DRUGI PIŠU, UŽIVA U SARAJEVU! KADA VIDITE SA KIM JE U DRUŠTVU ODUŠEVIĆETE SE! (FOTO)

Podelite članak

Kako su i danas mnogi mediji izveštavali po njihovim navodima Elvin Kadrić Kadra je u Beogradu i čeka svoj povratak u vilu “Parova”, no realnost je po svemu sudeći sasvim drugačija.

Naime, razni portali su preneli da je Kadrić u Beogradu što nije tačno a dokaz za to su fotografije koje su već juče isplivale iz Sarajeva no kako “pravila” nalažu, štampa je i danas nastavila sa spekulacijama te su nastavili da obmanjuju svoje čitaoce jer je istina sasvim drugačija.

Kako se da videti na fotografiji ispod teksta, Elvin Kadrić Kadra uživa u Sarajevu i to u društvu popularnog doktora Alena Azarića sa kojim je boravio u vili i sa kojim je ostvario najbolji odnos te nije ni čudo što su njih dvojica ovih dana u društvu baš iz razloga što je Azarić u nekoliko navrata ponovio da na Elvina gleda kao na sina.

Koji su sledeći koraci Elvina Kadrića, da li odlazi u inostranstvo kako bi prošao proveru kod nekoliko fudbalskih klubova koji su u opticaju ili će se vratiti u zemunsku vilu? Čitajte Dnevni TREND Magazin i saznajte pre svih pravu istinu.

Facebook Comments

Kategorije