GASE SE PAROVI?! ERIN UNUK UŽASNO NASILAN! NAPAO JE, ONA PALA OD UDARCA?! REM DONEO KONAČNU ODLUKU! GOTOVO JE! (VIDEO)

Podelite članak

U vili “Parova” ponovo se dogodio incident nakon što su se učesnici ovog rijalitija posvađali za kuhinjskim stolom u trpezariji. Tom prilikom je Uroš Anđelić, unuk Ere Ojdanića, iz sve snage nasrnuo i gurnuo učesnicu Leontinu Mirković, koja je od siline pala na pod.

View this post on Instagram

Frkaaaaa

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Incident se tu nije zaustavio, te ga je ona verbalno vređala, a potom i nastavila da se obračunava sa njim. U jednom trenutku gađala je Uroša hranom.

Njihova svađa trajala je nekoliko sati, a na insistiranje drugih učesnika, Uroš Anđelić je “spustio loptu” kako bi svađi došao kraj.

Ovo nije prvi put da su se Leontina i Uroš posvađali “na krv i nož” , te su samo nekoliko dana pre toga ušli u sukob zbog upaljača. Produkcija je tada reagovala i poslala obezbeđenje kako bi sprečila fizički sukob.

I ovo je samo jedna od uznemirujućih i potresnih scena koja se emituje na programima sa nacionalnom frekvencijom, a kojima građani Srbije svakodnevno prisustvuju kada upale televizor.

Njegovo ponašanje i verbalni, ali i fizički sukob, koji je nastao u pomenutoj vili ponovo je izazvao zgražavanje šire javnosti i skandalizovao građane koji navode da ovakva vrsta sadržaja u prajm-tajmu “nije normalna” i da bi za ovakvo ponašanje trebala da usledi adekvatna kazna i sankcije.

Parovi 8

Građani na društvenim mrežama redovno iznose nezadovoljstvo zbog toga što su, kako kažu, prenatrpani vulgarnim i nasilnim sadržajem koji primarno stiže iz rijaliti programa koji se emituju u Srbiji.

U prilog tome svedoči i skandal u “Parovima” koji se dogodio pre samo dvadesetak dana. Tada je pomenuti učesnik rijalitija izazvao bes i nezadovoljstvo građana kada ga je prositutka Vida Kokić oralno zadovoljavala uživo u emisiji.

Iako je produkcija “Hepija” navela da do takvog čina nije došlo, već da je bila u pitanju samo igra učesnika, to jest, simulacija oralnog zadovoljavanja, iz REM-a su tada istakli da je postupak pokrenut i da će se u narednom periodu preciznije znati da li će televizija biti sankcionisana i na koji način.

Parovi 8

Reakcija REM-a sredinom novembra?

Članica REM-a Olivera Zekić nedavno je za “Blic” otkrila da kvorum još uvek nije održan, zbog kako je istakla, njene bolesti, te da bi takva sednica trebalo da se održi tek sredinom novembra.

 

Facebook Comments

Kategorije