HAOS! MAJKA JELENE ILIĆ NA NAJBRUTALNIJI NAČIN OPLELA PO IVANU MARINKOVIĆA ZA VREME RUČKA!!! “TI SI JEDNO G#VNO, ĐUBRE JEDNO, MAJMUNE JEDAN”! OVAJ OSTAO BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Podelite članak

Prava drama nalik na onim iz španskih ili turskih serija dogodila se danas u toku “Nedeljnog ručka” u vili Parova, kada je vidno izrevoltirana Jelena Ilić napustila emisiju i uputila se u dnevnu sobu velelepne vile.

Najpre je pri samom uvodu u emisiju, Ivan Marinković dobio reč kako bi opisao situaciju od protekle večeri koje se kako je on izjavio ne seća te su ga drugi ukućani podsećali na skandalozno ponašanje i batine koje je dobio od Ilićeve što je on prokomentarisao kroz smeh dok je Jelena odbijala da priča.

Ubrzo nakon toga u program se uključila i Jelenina sestra koja je izkritikovala Ilićevu kao nikada da bi nakon toga ona pobegla i zaključala se u WC-u odbijajući bilo kakav vid saradnje što sa Ivanom što sa voditeljkom Anđelom Lakićević koja je napustila emisiju da bi pokušala da urazumi vidno krhku i na sve spremnu Jelenu.

Kako bi je smirili i nagovorili da napusti toalet, produkcija je u program uključila Jeleninu majku koja je ovaj put reagovala vrlo oštro i pored toga što je pokušala da urazumi kćerku oplela po Ivanu Marinkoviću te mu uputila niz najgorih uvreda:

– Ti si jedan smrad, gov*no, đubre. Idiote. Nema srce, obraz, ništa ljudsko u sebi. On se sladi i uživa u Jeleninim suzama – drala se Jelenina majka.

– Ja volim vašu ćerku – kazao je Marinković.

– Ne znaš ti ništa, ti hoćeš nas da oteraš u  ludnicu, majmune – urlala je Jelenina mama nakon čega je spustila slušalicu.

Kako je sve ovo izgledalo i šta je sve Jelenin majka rekla Marinkoviću pogledajte u videu ispod teksta:

 

Facebook Comments

Kategorije