HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU! VESNA RIVAS ISPROZIVALA VODITELJKU KAO NIKO DO SAD! OVA NIJE ZNALA ŠTA JE SNAŠLO! (VIDEO)

Podelite članak

Gledaoci znaju da “Jutarnja kafica” u vili “Parova” ume da bude vrlo interesantna nakon žestokih večernjih emisija no ume da bude i opasna ali ne samo i po ukućane već i po one koji vode program.

Tako je jutros došlo do žestokog konflikta između pevačice i voditeljke Vesne Vukelić Vendi i Vesne Rivas koja je od kako je ušla na meti ove voditeljke.

Naime, nakon što je pokrenuta priča o neznanju pojedinih ukućana Rivasova je pokušala da zaštiti iste te prebacila priču na Aleksandra Požgaja koji je inače miljenik voditeljke te su ubrzo sama voditeljka i Vesna ušle u verbalni okršaj.

“Od sad hoću njega da propituješ” rekla je Vesna Rivas upućivajući na Požgajevo slabo znanje

“Vesna, nemoj da ideš preko mojih reči i da se nadmudruješ sa mnom” odbrusila je Vukelićka

Ubrzo je voditeljka osudila Rivasovu za kako je ona navela paljenje sveća što nije u duhu pravoslavlja nakon čega je usledio žestok odgovor ali i prozivka:

“Ma marš bre, to oni rade dragi gledaoci. Ovo što oni rade to rade okultisti, satanisti, da vide ko vam je duhovnik da dođu  da vas poprskaju prahovima. Ej nemojte da vas ofiram ovde”- poručila je Rivasova voditeljki

“Pozivam sve crkvene velikodostojnike da pošalju televiziji Happy odakle je Vendi sve proterana”- završila je Rivasova te je popila i kaznu od voditeljke

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta:

 

Facebook Comments

Kategorije