HISTERIJA, LOM, LUDILO!? IZABELA ALIJOSKI NAPRAVILA PRAVU ŠTETU U VILI “PAROVA”! RAZVALILA VRATA NOGOM, BACA SLIKE SA ZIDOVA! (VIDEO)

Podelite članak

Protekle večeri u vili “Parova” ukućanima i gledaocima je pušten stravičan snimak Izabele Alijoski koja u istom pravi totalni lom u vili.

Naime, nakon što su produkcija ali i voditeljka prešli preko niza uvreda koje je lično njima uputila Alijoska nisu mogli da izostave rezultat tog besa koji je mlada Beograđanka ispoljila na i po velelepnoj vili.

Ona je tako u toku emisije “Vruća stolica” koja se emitovala u Petak zbog svog gneva i nezadovoljstva pokušala da uše u “Tajnu sobu” no produkcija nije želela da joj otključa vrata što je Izabelu navelo na brutalnu agresiju.

Kako se da videti na snimku, ona je nogama pokušala da razvali zaključana vrata te ih je znatno oštetila a da situacija bude još gora počela je i da baca uramljene slike koje su se našle na zidovima.

Na svu sreću, obezbeđenje je reagovalo i sprovelu histeričnu Bels u izolaciju a kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta:

 

Facebook Comments

Kategorije