HTEO DA GA ZADAVI!? DARIO NAPAO COKU NA NAJGORI NAČIN! LAKIĆ POTPUNO P#PIZDEO I ŠČEPAO GA RUKAMA! (VIDEO)

Podelite članak

Protekle večeri u spavaćoj sobi “Vile Parova” bilo je više nego bučno. Najpre je Dario Šogorović započeo konflikt sa Vuyom te svojom bukom uznemirio one ukućane koji su se spremali za spavanje te naišao na kritike koje su se ubrzo pretvorile u vređanje.

 

Naime, nakon što je Dario pokušao da se obračuna na verbalnom nivou sa Vuyom (što mu uopšte nije išlo od ruke) umešala se mlada trudnica Aleksandra Tasić “Coka”:

“Nisam spavala ceo dan, ako hoćeš da se svađaš sa njim, izađi napolje. Nije mi dobro, boli me glava ceo dan i moram da spavam sa 32 debila ovde” rekla je Coka Dariju

“Što si u rijalitiju u sedmom mesecu, ja svojoj ženi svojoj devojci nikada ne bih dozvolio da bude u rijalitiju u sedmom mesecu trudnoće NEDAJ BOŽE DA DOBIJE SPONTATI” – urlao je Šogorović te dotakao Lakića sa insinuacijama na Cokin pobačaj

Kada je to čuo, Nikola Lakić se zaleteo i uhvatio Šogorovića za vrat te počeo da ga davi. Mnogi su podržali Nikolu u ovome jer se Dario dotakao teme o kojoj nije u redu pričati niti je prizivati.

Podsetimo:

Lakić je u nekoliko navrata zajedno sa Cokom pokušao da na lep način utiče na Daria te mu u nekoliko navrata izašao u susret kada je sam Šogorović bio na meti prozivki.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu ispod teksta:

 

Facebook Comments

Kategorije