KARTE SU OTVORENE! DARIO OBJASNIO VUYI KAKO STOJE STVARI! REPER NAPAO ŠOGOROVIĆA PA GA PEVAČ IZ DERVENTE SPUSTIO NA ZEMLJU!?

Podelite članak

Pošto je juče u toku dana produkcija okupljena oko rijaliti show programa “Parovi” objavila polufinalno veče te najavila čistku pa “ispalila”, ukućani velelepne vile su bili spremni na sve ili ništa te su se cele večeri otvarale nove teme o kojima niko nije znao ništa.

Pljuštale su tako optužbe sa svih strana da bi na kraju večeri “Parovi” ostali u vili bez da je iko istu napustio no nedoumice koje su u toku večeri nastale u vili. nastavile su se u dvorištu i u ostalim delovima kuće.

Tako su se sinoć sporečkali Dario Šogorović i Vuya koji su ušli u otvoreni sukob dok su bili u ostavi. Šogorović je na sve načine pokušavao da objasni Vuyi kako bi mu bolje bilo da spakuje stvari pošto će verovatno ispasti dok je reper odgovarao sa pretnjama kako će izneti navodno Dariove tajne:

“Hoćeš da igramo rijaliti, da li znaš šta je incest”– ponavljao je Vuya u želji da isprovocira Šogorovića no to mu nije pošlo za rukom

“Koliko imaš spotova? 52? Ja kada bih uradio tri spota i da mi treći ne bude hit, ja više nikad ne bih snimao”- znao je Dario šta najviše boli repera

“Ja ne igram rijaliti, ja sam jedini ovde iskren i to je rečeno u stuiji a tako je i napolju. Ja ne igram rijaliti i ne ližem dupe kao vi svi”- nastavio je pevač iz Dervente dok se Vuya povukao i napustio ostavu

Po svemu sudeći ovo je samo početak konflikta između dvojice bosanaca a šta će se danas desiti i da li će izneti sve tajne koje znaju jedan o drugom ostaje nam da vidimo.

 

Facebook Comments

Kategorije