LUDILO U PAROVIMA! ŠAMARANJE, POLIVANJE VODOM, UDARANJE CIPELAMA! IVANIJA NAPALA DARIJA ŠOGOROVIĆA, JELENA ILIĆ SE VRATILA STARIM NAVIKAMA! IVAN SEDI ONA GA!!! (VIDEO)

Podelite članak

Protekle večeri u rijaliti show programu “Parovi” organizovana je žurka na kojoj se pored muzike, standardno služio i alkohol.

Bio alkohol okidač ili ne raznih neumesnih i neprijatnih situacija u zemunskoj vili za sada su one učestale a ovog Četvrtka mete fizičkog nasilja bili su muškarci dok su sa druge strane pripadnice slabijeg pola ispoljavale agresiju.

Naime, najpre je u ostavi došlo do verbalnog konflikta između Darija Šogorovića i Ivanije Bajić te je Bajićeva koja nije mogla da se suprotstavi Šogoroviću na verbalnom nivou pribegla nasilju i iz sve snage ga udarila cipelom u glavu. Ovo nije prvi slučaj i Dušan Zdravković je popio štiklu pre samo dve nedelje. (pogledajte kako je to izgledalo u videu ispod ovog teksta)

Sa druge strane, kontroverzni par koji je ušao u vilu (niko ne zna zašto jer oni jedino mogu da pruže nasilje a sada se sa nasilja skreće kamera te nema poente) Ivan Marinković i Jelena Ilić opet prolaze kroz iste probleme. Ilićeva je ovaj put izrevoltirana Ivanovim ponašanjem najpre udarila šamar svom dečku da bi ga posle polila sa vodom (koju stalno nosi uz sebe, zašto pitajte se).

Evo kako je izgledao i ovaj incident:

View this post on Instagram

Malo pau pau

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Facebook Comments

Kategorije