NAKON PROTEKLE VEČERI U “PAROVIMA” NE SMIRUJU SE STRASTI! VODITELJKA NAIŠLA NA UVREDE I PRETNJE GLEDALACA! UPOREDILI JE SA RATNIM ZLOČINCIMA!!! (FOTO)

Podelite članak

Proteklo veče u vili “Parova” je poteglo razna pitanja ali ono što je najviše bilo potrebno izostalo je jer ni jedan odgovor nije pružen kako bi se lakše pribliližilo ukućanima, tačnije Elvinu Kadriću “Kadri” i njegovoj devojci Izabeli Alijoski koji su jedini bili tema u toku emisje “Vruća stolica”

Naime, već na samom početku večeri otvorena je diskusija vezana za prelazak Izabele Alijoski iz ateizma u islam te su se mnogi nadovezali na uticaj njenog dečka Elvina Kadrića koji je kako kaže za sebe ne samo običan vernik već i melek (anđeo) koji će Alijosku spasiti i izvesti na “pravi” put.

Kako se drugi ukućani nisu mogli suprostaviti Elvinovim stavovoima, popularna voditeljka rijaliti show programa Anđela Lakićević pokušala je da približi i razčivija sve ono što Kadrić govori i radi kako bi i gledaocima približila njegove stavove i odluke te je naišla na bezbroj uvreda pa čak i pretnji od strane fanova Elvina Kadrića.

Pogledajte samo neke od komentara koji su u toku večeri osvanuli na društvenim mrežama:

Facebook Comments

Kategorije