NAKON ŠTO JE DATUM POČETKA PAROVA IZMENJEN NEKOLIKO PUTA STIGLA I KONAČNA ODLUKA! EVO KADA ĆE SE U ZEMUNSKU VILU USELITI NOVI STANARI!!!

Podelite članak

Od kad je završena sedma po redu sezona rijaliti show programa “Parovi” od tada se svakodnevno na društvenim mrežama mogu videti razna nagađanja vezana za početak ovog rijalitija.

Od toga da će početi pre Zadruge do toga da je rijaliti izmešten na drugu lokaciju ali i da produkcija nije uspela da okupi dovoljno takmičare te da su pojedinci imali neadekvatne zahteve zbog kojih je srećna televizija morala da raskine saradnju sa njima.

Naime, kako TREND magazin ekskluzivno saznaje i to od mogućih učesnika koji će za nešto više od 24h ući u vilu “Parova”, osma sezona ovog rijaliti show programa startuje u Četvrtak i to u standardnom večernjem terminu od 21h.

“MARIO ZNA” BRENA UVRAČALA ACU LUKASA?! S KIM ĆE MILJANA KULIĆ ZATRUDNETI!

Kada je reč o učesnicima među njima će se naći i oni iz prošle sezone ali i nekoliko sasvim novih lica. Ivanija Bajić, Ilijana Vagić, Dina Galorini i njen brat Alberto, Nevena Kalaver, sestre Marjanović, Đorđe Tomić, Milutin Radosavljević ali i ostala lica koja još uvek ni sama nisu sigurna da li će učestvovati od samog početka.

Facebook Comments

Kategorije