NE MOŽE DA IZDRŽI PRITISAK!? VODITELJKA RIJALITIJA “PAROVI” DALA NEOPOZIVU OSTAVKU!? OGLASILA SE POVODOM SVEGA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! (FOTO)

Podelite članak

Bivša učesnica i voditeljka rijaltii show programa “Parovi”, Slađana Petrušić svojevremeno se proslavila u istoimenom rijalitiju nakon čega je postala i voditeljka tog prograrama. Pored toga ona je dobila i priliku da vodi drugu rijaliti emisiju “Provodadžije” koja se priazuje na kanalu “Happy-ja”

No, izgleda da je došlo do velikog obrta kada je u pitanju njen angažman na popularnoj televizijskoj stanici. Slađa se oglasila u toku dana na svom Facebook profilu:

– Da vam javi tetka Slađa. Još večeras pogledajte “Provodadžiju” i više ne gledate tetku na Happy televiziji. Svaka priča ima svoj kraj pa tako i ova. Bitno je otići s osmehom na licu. Bilo je ovo jedno iskustvo više, hvala što ste bili uz mene! – poručila je prijateljima i fanovima Slađa.

Voditeljka je za beogradske medije objasnila o čemu se radi.

– Previše stresa i dreke, svašta nešto. Treba mi mir i odmor, naravno uz to i lečenje, jer pravim kao da mi ništa nije. Još sutra ću razmisliti o ovoj odluci, ali ostajem pri svemu što sam rekla – izjavila je za portal “Alo.rs” Slađa.

Facebook Comments

Kategorije