NISTE IH NI VIDELI NI ČULI DUGO A SADA SE VRAĆAJU I TO U PAROVE?! ČETIRI VELIKE LEGENDE NARODNE MUZIKE ULAZE U ZEMUNSKU VILU!?

Podelite članak

Produkcija Hepi televizije odlučila je da od osme sezone “Parova” napravi potpuno nov rijaliti format, u kojem će dominaciju preuzeti pevači koji su ranije bili izuzetno popularni, a u poslednje vreme ih nema toliko u medijima. To su Jasmin Muharemović, njegov rođeni brat Esad Plavi, Sejo Kalač i Milena Plavšić, piše “Kurir”.

Izvor sa srećne televizije potvrdio je da pregovori sa ovo četvoro pevača traju već neko vreme i da će ugovore sa njima, ukoliko sve bude teklo po planu, potpisati naredne nedelje. Jedan od glavnih zadataka Milene, Esada, Seja i Jasmina biće da obučavaju mlade talente koji žele da postanu uspešni i poznati pevači.

– Svake godine imamo novu sezonu, postoje i drugi rijaliti-programi i već je postalo teško pronaći ličnosti koje bi bile dovoljno interesantne za gledaoce. Ranije su na ceni bile velike zvezde iz raznih sfera, a onda su primat preuzeli anonimni likovi, starlete, gradske face i slično. I to je prošlost. Mi ćemo sad pokušati da, uz pomoć ljudi koji su nekada bili jako popularni, oživimo jednu staru epohu, pomalo već zaboravljenu. Već neko vreme pregovaramo sa Esadom, Milenom, Sejom i Jasminom. To su pevači koji nisu istrošeni rijalitijima, a imali bi svašta zanimljivo da ispričaju – kaže sagovornik “Kurira”.

Srodna slika

Osim pevanja, oni će mladima pokušati da objasne i kako treba da se ponašaju u javnosti jer je to takođe vrlo važno.

– Milena, Jasmin i Esad su omiljeni među kolegama, važe za kulturne i fine ljude i sigurno će biti odlični uzori momcima i devojkama koje ćemo uvesti u “Parove”. Za Seju su postojale razne negativne priče, pogotovo u poslednjih godinu dana, ali to ne mora ništa da znači – dodao je izvor.

Plavšićeva je potvrdila da je dobila poziv od Hepi televizije, ali da trenutno nije u Beogradu i da o ponudi još ne razmišlja.

– Jesu me zvali, ali ja trenutno nisam u Srbiji, vraćam se za nekoliko dana. Mene su i ranije zvali u razne rijaliti-programe, ali ja nisam za to. Ne znam šta treba da se desi da bih ušla u rijaliti, ali podržavam svakoga ko to želi i voli – izjavila je Milena za “Kurir”.

Dnevni TREND Magazin/Kurir.rs

Facebook Comments

Kategorije