ODLAZI U NEMAČKU! ELVIN KADRIĆ REŠIO I PRELOMIO! ZA NEKOLIKO DANA PAKUJE KOFERE I PRAVAC EVROPA! KADA OVO ČUJE, IZABELA ĆE SVISNUSTI! DA LI OSTAJE TAMO!? (VIDEO)

Podelite članak

Ne postoji dan od kada je jedan od glavnih favorita napustio rijaliti show program “Parovi” a da se o njemu nije pisalo. Elvin Kadrić Kadra nakon što je izbačen iz “Parova” podigao je još veću prašinu van istog iz samo jednog razloga a taj razlog je Izabela Alijoski koja je ostala i nastavila takmičenje u najgledanijem rijaliti formatu.

Elvinovi fanovi ga svakodnevno iščekuju da se oglasi dok Kadrić balansira te s vremena na vreme objavi po neki status na društvenim mrežama ali bez zvaničnog oglašavanja hiljade njegovih pratalica ostaje bez pravih informacija te se spekuliše naveliko gde je on, šta radi, sa kim  je, da li se vraća u “Parove” i zašto ne.

On je pre nekoliko dana na društvenim mrežama objavio šokantan snimak u kojem je izjavio da odlazi za Nemačku za nekoliko dana a pošto je svima poznata njegova želja za igranjem fudbala oni koji nisu odgledali video do kraja ostali su u neverici.

Naime, u videu koji možete pogledati ispod teksta Elvin Kadrić najavljuje svoju prvu “tezgu” od kako je izbačen iz zemunske vile a da li će nakon nastupa otići i na probu za neki od bezbroj fudbalskih klubova, ostaje nam da vidimo.

 

Facebook Comments

Kategorije