PRVI PRESEK GLASOVA U TRENDU! OVO SU UČESNICI PAROVA KOJI IMAJU NAJVEĆE ŠANSE DA DA UZMU KRUNU A FINALE IM JE ZAGARANTOVANO!?

Podelite članak

Onog trenutka kada je sopšten datum finala sedme sezone rijaliti show programa “Parovi”, redakcija Dnevnog TREND Magazina je organizovala anketu u kojoj i putem koje možete da glasate za svoje favorite kako bi približili tj. dobili što tačnije rezultate te možda već unapred znali ishod i pobednika ove sezone.

Prošlo je prvih 24h od kad je startovala anketa u kojoj ste mogli da podržite svoje favorite i ona će biti aktivna sve do zatvaranja glasanja na Happy televiziji što znači još oko 50 sati.

Za sada u našoj anketi glasalo  je 2500 čitalaca a oni su svoje glasove dali sledećim takmičarima. (Izdvajamo samo one učesnike koji su dobili više od 0,50% vaših glasova)

1.Mesto: Ivanija Bajić sa 30.40% glasova čitalaca

2.Mesto: Izabela Alijoski sa 20.36% glasova čitalaca

3.Mesto: Ivan Marinković sa 14.40% glasova čitalaca
4.Mesto: Aleksandra Tasić Coka sa 7.83% glasova čitalaca

5.Mesto: Nikola Lakić sa 6.65% glasova čitalaca

6.Mesto: Jovana Novakov Šmizla sa 5.83% glasova čitalaca

7. Mesto:Mladen Vuletić sa 3.30% glasova čitalaca i

8. Mesto: Dario Šogorović sa 3.10% glasova čitalaca

Ovo je za sada najbolji pogled koji čitaoci mogu da dobijem i putem kojeg bi mogli da procene moguće rezultate SMS glasanja koje je i dalje u toku. Čitajte Dnevni TREND Magazin i saznajte već sutra da li je došlo do drastične promene na tabeli.

Ispod ovog teksta naći ćete anketu u kojoj možete da nastavite sa glasanjem. GLASOVI OSTAJU I KONAČNI REZULTATI BIĆE OBJAVLJENI U SUBOTU UVEČE.

KO ĆE POBEDITI U PAROVIMA? GLASAJTE ZA SVOG FAVORITA!
Facebook Comments

Kategorije