RASPAD SISTEMA U PAROVIMA! VODITELJKA HAPPY-ja TUŽI HAPPY TELEVIZIJU?! ČUJU SE UŽASAVAJUĆI VRISCI! MILI NESTAO?! PA LJUDI, ŠTA SE TO DEŠAVA TAMO?! SAZNAJTE ODMAH! (VIDEO) (FOTO)

Podelite članak

Protekle večeri u vili “Parova” su se okupili pojedini roditelji nekolicine učesnika kako bi diskutovali kao i svake subote o dešavanjima u samoj vili no kao i obično, ništa nije išlo po planu.

Naime, između ostalih tema kako TREND saznaje na nagovor produkcije Alberto Galorini je pokušao da isprovocira majku Đine Marjanović, Nadicu kojoj je voditeljka Anđela Lakićević zabranila gostovanja na toj televiziji ali mu to nije pošlo za rukom.

Nakonon toga za vreme gledanja snimaka iz proteklih dana po svemu sudeći došlo je do konflikta između Lakićevićeve i Milutina Radosavljevića. Njih dvoje su poznati po svađama i eskalacijama istih ali je Milutin poznat i po žustrom reagovanju na očiglednu netrpeljivost voditeljke koja ga iz sezone u sezonu provocira na perfidan način.

Rezultat slika za mili andjela svadja

Nakon “frke” koja je uklonjena sa strima i tv-a greškom ili namerom, produkcija je prebacila kadar na voditeljku koja ili nije bila obaveštena o tome da je snimaju ili je ciljano poslala jasnu poruku ne samo rijaliti igračima već i samom vrhu televizije te pripretila i tužbom protiv sopstvene kuće u kojoj radi: Ž

“Još jedno nepoštovanje prema meni, televiziju ću tužiti pa televizija koja bude odštetu meni morala da plani neka skine vama od honorara”- šokirala je Lakićevićeva kako učesnike tako i gledaoce

Rezultat slika za mili tuca parovi

Ubrzo nakon što je pripretila tužbom te označila Milutina Radosavljevića kao krivca začuli su se užasavajući krici iz hodnika koji se nalazi ispred same vile parova.

To je bio Mili koji je urlao na sav glas te su gledaoci jasno mogli da čuju da se iza zatvorenih vrata događa burtalno nasilje:

“Pustite me, pusti me”- urlao je Mili

Srodna slika

Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta:

View this post on Instagram

Kakvi su ovo krici 😲

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Facebook Comments

Kategorije