ŠAMARČINA KAKVU NISTE VIDELI DO SAD! ALEKSANDRA MARJANOVIĆ RAZVALILA JELENI ILIĆ TAKAV ŠAMAR DA SE OVOJ ZAMANTALO U GLAVI!!! OLOVNA RUKA MLADE BEOGRAĐANKE UŠLA U ISTORIJU! (VIDEO)

Podelite članak

Nakon što su “Parovi” ispratili roditelje Jovane Novakov Šmizle iz vile u istoj je nastao pravi haos. Poneseni atmosferom i svađom ali i uvredama koje je pretrpela Jelena Ilić, ona se povukla u tajnu sobu gde se zatvorila da bi ubrzo napala svog bivšeg ili sadašnjeg dečka (više niko nije siguran) Ivana Marinkovića i “ubila Boga u njemu”.

Ubrzo su kako bi je još više razbesneli pritrčali i pojedini ukućani među kojima je bila i Aleksandra Marjanović koja je pokušala da otvori vrata Merlinove sobe u kojoj se Ilićeva zabarikadirala.

Nakon niza pokušaja da otvore vrata, Jelena je izbgubila strpljenje te je uzela telefon koji se nalazio u Merlinovim odajama i krenula na Aleksandru što je po svemu sudeći iskusna beograđanka dočekala sa desnom rukom i “razvalila” takav šamar kakav još nije viđen u rijaliti programu.

Kada je Ilićeva videla da nije šala odmah se povukla u prostoriju i uzela sve što joj je bilo pri ruci kako niko ne bi mogao da uđe i da je uznemirava.

Kako je to izgledalo pogledajte u necenzurisanom videu ispod teksta:

Facebook Comments

Kategorije