SAZNAJEMO! U VILU PAROVA ULAZI ROĐENI BRAT DINE GALORINI! NIKO NEĆE SMETI DA JOJ PRIĐE! SVI GA ZNATE IZ POZIVA U KOJEM JE BIO BRUTALAN PREMA DINI! (VIDEO)

Podelite članak

Ostalo je još samo nekoliko sati do početka osme sezone rijaliti show programa “Parovi” a kako se otvaranje vrata zemunske vile bliži tako redakcija TREND magazina ima obavezu da obavesti sve čitaoce o učesnicima koji će večeras ili u toku trajanja sezone učestvovati u ovom rijalitiju.

Kako saznajemo, još krajem proteklog meseca ugovor o učestvovanju u osmoj sezoni rijalitija “Parovi” potpisao je i Alberto Galorini, rođeni brat kontroverzne učesnice Dine Galorini i sin Srpske heroine koja je svoj život podarila za našu zemlju.

Alberto Galorini se u protekloj sezoni nekoliko puta uključio putem telefonskog poziva i oštro tada iskritikovao svoju sestru koja je tada bila na ljubavnoj prekretnici. On živi i radi u Kanadi a kako saznajemo pre mesec dana je dobio i kanadsko državljanstvo.

Da li ulazi večeras ili ga produkcija čuva kao iznenađenje ostaje nam da vidimo u svakom slučaju biće deo osme sezone rijalitija “Parovi” a kako će se snaći i da li će se slagati sa svojom rođenom sestrom ostaje nam da vidimo.

Ovo morate da pogledate! EMISIJA MARIO ZNA! EVO KOJI RIJALITI JE POPULARNIJI I BOLJI!!!

Facebook Comments

Kategorije