SKANDAL PRED FINALE!? IZABELA ALIJOSKI SE SKINULA PRED MOMCIMA U VILI! NE INTERESUJE JE NIŠTA, GRUDI JOJ SE VIDE! ŽELI DA ZAVEDE VUJU!? (VIDEO)

Podelite članak

Na društvenim mrežama već nekoliko dana kruže spekulacije vezane za Izabelu Alijoski i njenu vernost kao i iskrenost ka njenom dečku Elvinu Kadriću a da bi stvar bila još gora, fanovi su je nekoliko puta do sada doveli u vezu sa Goranom Vujičićem Vuyom. 

Naime, ovo nije prvi put da Izabela na svoj način pokaže interesovanje za mladim reperom iz Prijedora koji je takođe zauzet, ona je u nekoliko navrata razgovarala sa njim te se iz tih razgovora moglo zaključiti da postoje znaci sviđanja, makar sa njene strane.

Protekle večeri je po svemu sudeći Bels odabrala drugačiji pristup kada je Vuya u pitanju te je rešila da se skine pred njim u ostavi što je naišlo na kritiku.

Ona je naime rešila da se presvlači i to dok su u ostavi Dario Šogovorić i Vuya a ono što je zaokupilo oko mnogih su njene grudi koje su bile vidljive u toku rasprave ovo dvoje muzičara.

Bels je umesto da požuri i pokuša da sakrije svoje obline šta više ušla u raspravu sa mladićima kako bi skrenula pažnju na sebe te je uspela da privuče poglede repera.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta i zaključite sami da li postoji nešto između Izabele i Vuye:

 

Facebook Comments

Kategorije