ŠMIZLA RASKRINKALA GOSTA U STUDIJU! BIVŠA UČESNICA PAROVA BEZ DLAKE NA JEZIKU OTKRILA KO JE IVANU MARINKOVIĆU I JELENI POKLONIO STAN! “PLJUVAO SI IH, SAD STE BFF”

Podelite članak

Nakon što je objavljen početak osme sezone rijaliti show programa “Parovi” u čuveni studio 6 na Happy televiziji ušla je Jovana Novakov Šmizla koja je u super finalu 7. sezone “Parova” zauzela visoko peto mesto.

Šmizla je, svi to dobro znaju uvek bez dlake na jeziku ali večeras se bivša učesnica Parova ustremila na jednog od gostiju u studiju.

Naime, pored nje je u emisiji “Upoznajte parove” gostovao i Gera, koji se u nekoliko sezona pojavljivao kao podrška Milutinu Radosavljeviću Miliju a od nedavno je postao i najbolji prijatelj Ivana Marinkovića i Jelene Ilić.

Pošto se u studiju povela polemika vezana za kontradiktorne učesnike koje je komentarisao Gera, Šmizla ga je odmah prekinula i uputila mu oštru poruku:

Rezultat slika za gera parovi

“Pa ti si kontradiktoran, ti si prvo pljuvao Marinkovića i Ilićku a sada si najbolji drug sa njima, po ceo dan ste zajedno. Baš ste BFF”- počela je Šmizla koja gostu nije dala da dođe do reči

“Sedite po kafićima ceo dan, dao si im i stan”- šokirala je ona na šta joj Gera nije odgovorio

NAJNOVIJI VIDEO “MARIO ZNA”! OVO MORATE DA POGLEDATE!

 

Facebook Comments

Kategorije