ŠOK I NEVERICA! IZABELINA MAJKA DOŽIVELA NERVNI SLOM KADA JE SAZNALA DA ĆE ĆERKA MORATI DA MENJA IME!? BELS REKLA DA SE NIKADA NIJE OSEĆALA KAO SRPKINJA! (VIDEO)

Podelite članak

Ne postoji ni jedna druga tema u vili “Parova” od kada su na površinu isplivale informacije vezane za Izabelu Alijoski i njen prelazak u Islam.

Od kada su ona i njen dečko Elvin Kadrić upali konflikt zbog imena koja bi dali deci njih dvoje ali i njima bliski ljudi su naišli na bezbroj pitanja na koja baš i nisu imali adekvatne odgovore.

Tako je bilo i protekle večeri kada je voditeljka potpuno raskrinkala Alijosku i pred milionskim auditorijumom rekla šta ona radi i čime se sve bavi dok ih navodno kamere ne snimaju da bi na kraju šokirala izjavom da će Izabela morati da promeni svoje ime koje joj je dato po rođenju ukoliko želi da ispoštuje svog budućeg supruga Kadrića.

Izabela to nije demantovala a njena majka Slađa Petrović koja prolazi kroz pravi pakao zbog niza izbora njene ćerke nije mogla da dođe sebi od šoka, te je uplakana i u suzama gledala mladu Bels i molila da napusti vilu:

“Ja ovo ne mogu više da izdržim, do ovde mi je, želim da izađem iz vile, majke mi” – kroz suze je jecala Slađa

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta:

 

Facebook Comments

Kategorije