SVI SU IH OSUĐIVALI JER SU BILI DRUGAČIJI OD OSTALIH! VUYA I ENISA SLAVE PRVU GODIŠNJICU! SVE JE POČELO U VILI PAROVA I OD TADA SU NERAZDVOJNI!

Podelite članak

Jedan od najkontraverznijih parova koji je svoju kako su mnogi okarakterisali avanturu pretvorio u pravu ljubav opstao je i iza kamera.

Goran Vujičić Vuya i Enisa Bajramović danas slave godinu dana od kad su stupili u vezu a na samom početku njihove ljubavi susreli su se sa najvećim iskušenjima sa kojima jedan par može da se sretne.

Od toga da glume, da se ne vole, da su glupi što se ne svađaju do toga da su im plasirane razne afere kako bi ih uzdrmale, ništa od toga nije vredelo i ovaj par je nakon završetka sedme sezone rijaliti show programa “Parovi” počeo da živi zajedno.

Enisa i Vuya se nisu razdvojili ni jedan jedini dan od kad su izašli iz zemunske vile a pored toga proputovali su pola planete dok danas rade na ostvarivanju njihovog novog projekte, tačnije Enisine debitantske pesme koja se krčka uz pomoć samog Vuye koji je celom regionu poznat kao jedan od najistaknutijih muzičara i producenata kada je reč o REP muzici.

Da li će se opet staviti na test ulaskom u neki od rijalitija ostaje nam da vidimo, do tada čekamo novi hit sa nestrpljenjem.

Facebook Comments

Kategorije