TREND PAPARAZZO!! UHVATILI SMO ŠMIZLU KAKO ULAZI KOD PLASTIČNOG HIRURGA!!! ALI TO NIJE SVE, JOŠ JEDNA BIVŠA UČESNICA PAROVA DANAS IDE “POD NOŽ”!? ŠTA LI SAD POVEĆAVAJU!? (FOTO)

Podelite članak

Redakcija Dnevnog TREND Magazina sa svojim paparacima na terenu svakodnevno otkriva detalje života estradnih ličnosti koje se trude da ostranu inkognito a tako je bilo i danas kada je naš Paparazzo uhvatio bivšu učesnicu rijaliti show programa “Parovi” kako verovali ili ne ulazi i to pravo u kliniku “Adonis”, tačnije kod plastičnog hirugra gde će kako smo saznali obaviti niz korektivnih operacija.

Jovana Novakov “Šmizla” obeležila je sedmu sezonu rijaliti show programa “Parovi” a mnogima su takođe poznate i njene grudi koje probijaju slobodno se može reći sve brojeve a kako TREND ekskluzivno saznaje ona će danas ići “pod nož” te uraditi nekoliko korekcija koje uključuju nos i jagodice ali to nije sve.

Pored nje, saznajemo u klinici se nalazi i njena najbolja drugarica i bivša cimerka iz “Parova”, kontroverzna Dina Galorini koja će se takođe danas naći na operacionom stolu klinike “Adonis”.

Galorinijeva će se kako smo uspeli da saznamo podvrgnuti nizu operacija a jedna od najznačajnijih joj je i povećanje grudi koje će njeno poprsje sigurno istaći u prvi plan.

Saznajte uskoro i koji su rezultati operacija ali i kako je ista uticala na izgled ovih dveju rijaliti “mačaka”.

Facebook Comments

Kategorije