TROJKA?! NJIH DVE VAŽE ZA NAJS$KSI CICE U REGIONU A ON IH JE IMAO OBE!? DOK SUBOTIĆKA I MAJA MARINKKOVIĆ SLAVE ON ŠIRI SVOJ BIZNIS I UTICAJ! (FOTO) (VIDEO)

Podelite članak

Mnogi gledaoci su bili i još uvek su svedoci mnogobrojnih veza koje je u rijalitiju i van istog imao Mladen Vuletić koji je bio sa najbolje plasiranim učesnicama što rijalitija “Parovi” što “Zadruge” pa čak i sa pobednicama dok je protekle sezone i sam osvojio krunu u sedmoj sezoni zemunskog rijalitija.

Pregled NEDELJE Epizoda 2! Najvažnije vesti iz Zadruge 3, sa Estrade i iz Parova 8! MARIO ZNA

Naime, Mladen je u jednom od ranijih rijalitija bio u kratkotrajnoj vezi sa Aleksandrom Subotić te postoje i mnogobrojni navodi da su njih dvoje imali i nešto više od neobaveznog ljubakanja ali Subotićka je to nekoliko puta demantovala.

Srodna slika

Sa druge strane nakon završetka rijaliti show programa “Zadruga2” Mladen Vuletić je osvojio srce jedne od najatraktivnijih zadrugarki, Maje Marinković koja je u par navrata demantovala navode da je u vezi za kršnim Zećeninom da bi posle objavila njihove zajedničke fotografije.

Čini se da pobednik “Parova” nije pokvario prijateljstvo ove dve “mačke” sa estradne scene, šta više sudeći po poslednjim fotografijama Aleksandra Subotić koja danas slavi rođendan pozvala je i Maju Marinković sa kojom je objavila provokativnu fotografiju na Instagramu.

Dok se njih dve provode i možda pričaju baš o Mladenu Vuletiću, pobednik parova širi svoj uticaj i biznis u prestonici gde je i otvorio novi kafić “Porota-bar” i to u istorijskom delu Beograda.

Dobar trio? Recite. Zamislite ih svo troje u jednom rijalitiju.

Pregled NEDELJE Epizoda 2! Najvažnije vesti iz Zadruge 3, sa Estrade i iz Parova 8! MARIO ZNA

Facebook Comments

Kategorije