UBIĆE GA?! U PAROVIMA KLASIČNO IŽIVLJAVANJE NAD BOLESNIM ČOVEKOM?! MILOJKU (75) NIJE DOBRO A ONI SE OKUPILI DA GA MUČE! RAZBIJAJU MU JAJA O GLAVU! POSLAĆE GA 2 METRA ISPOD ZEMLJE! (FOTO)

Podelite članak

Od kada je juče počela svađa Milojka Božića i pojedinih ukućana ona ne samo da se nije stišala već je poprimila sve oblike nasilja.

Naime, nakon što je Milojko rešio da bojkotuje program na njega su se okomili Ivan Marinković, Ploća, Mira Praizović ali i ostali koji su vremešnog čoveka u jednom trenutku čak srušili sa kreveta.

Milojko je u toku jučerašnjeg dana imao puls 7 a vidno je bio plav u licu, tresao se i nije mogao da diše te su ranije navedeni učesnici umesto da ostave čoveka na miru rešili da “daju gas” i potpuno ga dokusure.

“On je dobio i venčanje i letovanje”- u nekoliko navrata je urlao Marinković koji ne može da se pomiri sa situacijom da je neko popularniji od njega

“A što on udara Milijanu”- dobacio je Mili

“Ćuti, šta ti pričaš, što nisi u protekloj sezoni branio Ivana od svakodnevnih batina koje je dobijao od Jelene”- “pokopao” ih je Dario

Da li je u interesu produkcije da im učesnik umre ili pogine šta više a sve zbog minimalne gledanosti to samo sama produkcija zna no Milojko uvek može da napusti ovaj rijaliti ali uz posledice novčane prirode. Šta će biti na kraju, da li će državne institucije reagovati ili neće, videćemo.

Facebook Comments

Kategorije